Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Oto mój pokój. Też nie za ładny ale na moje mozliwości udał mi sie. Został zrobiony przed zrobieniem tego pokoju( jest to wizja) .brazilcamera.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zmien nazwe wątku... przeczytaj regulamin :D heh jestem pierwszy :D a co do pracki to slabo, bardzo slabo

Napisano
Oto mój pokój

Został zrobiony przed zrobieniem tego pokoju( jest to wizja)

eee... pogubiłem się... to wkoncu jest Twój pokój czy nie? pozdr

Napisano
  • Autor

sory za watek ale cos mi sie skaszanilo z klawikordem i nie moge pisac polskich liter, i znakow interpunkczjnzch. jutro poprawie

Napisano

Jak na taki okres czasu to bardzo słabo modelujesz, przerób pare tutków z działu tutoriale na stronie głównej

Napisano

co fakt to fakt. te twoje przerwy to musialy byc baaardzo dlugie bo niestety jak na taki czas to bardzo slabo...

Pocwicz na tutkach a zwlaszcza o oswietleniu bo nawet zwykly box odpowiednio oswietlony moze byc ciekawy ;]

Napisano

Hm.. widzę ,że jak na razie nic nie napisali o twojej pracy .. tylko że kiepsko.. i w ogóle.. ;) ale nie przeczę .. bo wcale dobrze nie jest;)

Tylko dodam coś od siebie :

-wnękę na okno proponuję zamalować na biało… w pokoju zrobi się jaśniej i ciekawiej (też mam pokuj na poddaszu.. i jak malowałem to próbowałem… i biel zdecydowanie polepsza sprawę)

-trelki są nie równo porozmieszczane… i w ogóle one są jakieś nie ciekawe.. (poczytaj trochę o modyfikatorze lehre .. on ni pomoże zrobić trelkę

-Kaloryfer… hm.. no nie wiem czy tak się w ogóle montuje…czy tak można;)

-Kolor ścian.. hm.. wiem to zależy od twojego gustu ale ten wydał mi zbyt „cukierkowy”

-Schodki… jakaś dziwna szczelina..

-Okno… hm.. nie za wysoko?.. no ale może tak już masz w domu.. więc ok. . ale drewno mogło by być też jaśniejsze no i daj jakąś żaluzję.. lub roletę

Tu niżej masz tak wizualnie : (chwilkę się pobawiłem.. i już lepiej wygląda ;) )

brazilcamera5cw.th.jpg

Ale ogólnie.. to musisz jeszcze dużo nad światłem, renderem, modelem popracować.. duużo tutoraili przerabiaj;)

Ale ciekawy będziesz miał pokuj ;)jak już będzie gotowy. pozdro

Napisano
reszta - nie musicie upominac ludzi, zostawcie to nam

twardo powiedzanie

co do pracki to:

slaba

nie znasz podstaw poly modelingu wiec uwazam ze nie przerobiles zbyt wiele tutoriali traktujacdych o tym, nie znasz renderingu (zero cieni) no i texxturingu, ale pracuj dalej, bledy juz tobie wskazano, ja dodam ze na max3d.pl jest dzial tutorial, bardzo polecam i walcz dalej z tym pokojem, bedzie ok

Napisano
  • Autor

Dzieki za wszycho. Mam pytanko jedno małe. Zna ktoś jakieś linki do tutków odnoście jakim renderem to i tamto i jak z teksturami bo jak włączam material editora to w ogole nie czaje tych wszystkich falloffów itp.

Napisano
  • Autor

A po drugie nie dziwcie sie za mocno. Robiłem to chyba polg godzinki. To miało tylko tak mniej wiecej wszystko przedstawiać(mama prosiła to zrobiłem) i byłem przygotowany na takie oceny

Napisano

Zrob ich na prawde kilka, pocwicz modelowanie tak zebys nie mial temu sam nic do zarzucenia, potem pocwicz przy nas troche jeszcze z komentarzami. Bedzie lepiej na pewno to tylko kwestia czasu i uporu ;)