Napisano 12 Marzec 200619 l Witam Postanowilem zrobic cos w Rhino i padlo na zegarek. Model robiony kilka dni ze wzgledu na to ze jes to moja pierwsza praca w progr. No ale jakos wyszlo. Render V-ray ok 1godz. Prosze o ocene. Pozdr.
Napisano 13 Marzec 200619 l Wydaje mi powinienes dac wiekszy zegarek a napis dac jako dodatek. Tu wyglada to jakby glownym obiektem sceny byl wlasnie napis ;)
Napisano 13 Marzec 200619 l teksturi i shadery słabiutkie, render tez przecietny, model powinien byc wiekszy - malo z niego widać i 1h jako czas rendera?? strasznie długo, pozdrawiam
Napisano 14 Marzec 200619 l mi tam się podoba zegarek, ale śmieszy dość jedna rzecz mianowicie temat :] drogi karny specjalistą nie jestem, ale wiem że wyrenderowałeś WATCH a nie CLOCK ;-)
Napisano 14 Marzec 200619 l hehe zegarek fajny ale mi to wygląda bardziej na pokazanie tych napisów a nie modelu ;)
Napisano 14 Marzec 200619 l mi zegarek sie podoba wyglada na roleksa ale ja sie nie znam , powinien byc jednak wiekszy
Napisano 14 Marzec 200619 l LOL clock to siedzi na scianie (z kukulkom) ,a zegarek to siedzi na nadgarstku (:-)... A co do zegarka to nawet niezle.
Napisano 15 Marzec 200619 l Wiecej widac tego WIELKIEGO napisu niz twoje zegarka, wiec ciezko go jakos konkretnie ocenic. Z tego co widac to wyglada poprawnie no ale jak mowilem z tej odleglosci ciezko cos wiecej powiedziec. A i ta tekstura na tlo w slabej rozdzialce
Napisano 15 Marzec 200619 l Autor co do nazwy to racja racja ..... :) nawet nie wiem jak sie tlumaczyc nadrzednym celem bylo wymodelowanie zegarka w Rhino. pozniej chcialem go ladnie wyrederowac. wymyslilem sobie zrobic to w formie reklamy i dlatego sa duze te napisy, tekstura jest w slabej rozdz. bo byla robiona na panel zegarka nie myslalem ze ja bede uzywal. tyle tytulem wyjanienia a tutaj inny renderek jest kilka bledow ktore widze np. male tarczki powinny byc czysto srebrne ale nie potrafie tego juz ustawic :( pytanie jest takie co wy jeszcze widzicie? przepraszam jeszcze cloki za watche i watche za cloki :)
Napisano 15 Marzec 200619 l heh. kiepsko trafiłeś bo równocześnie na forum jest inny zegarek i zmuszony jestem ocenić pracę pod kątem tamtej. niestety o ile model wydaje się byś w porządku to już shaderki są nieciekawe, zaś samo studio i prezentacja modelu też nie jest najwyższych lotów. wróć jeszcze do wip'a jeśli amsz czas i chęć i dopracuj ten zegarek bo szkoda by było zmarnować modelu. Pozdrawiam
Napisano 18 Marzec 200619 l NIe jest źle. Pomimo tych nie do końca udanych shaderów. Troszke nieczytelny cyferblat. Nie bede sie wyżywał bo nie mam powodów (inni juz zrobili to za mnie:) ) Ogólnie podoba mi sie koncepcja żeby zrobić w formie reklamy...