Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ehhh, no dzisiaj coś takiego walnąłem. Taki trening umiejętności (

Zastrzegam że: Praca nie powstała w celu zemszczenia się na osobie widniejącej na zdjęciu. Po prostu przypomniałem sobie że 2 osoby się pojedynkowały photoshopując to zdjęcie i stwierdziłem że sam spróbuję.

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

oto efekty nieumiejętnego mumifikowania :D:D

ta wersja jeszcze lepsza od poprzedniej :) zmiana oświetlenia na takie bardziej mroczne wyszła super (może to przyciemnienie prawej strony takie brutalne, ale

Efekty gnicia kojarzą się z mumiami :), a te oczko też powoduje że ciarki po plecach przechodzą :)

całościowo: klimacik fajny [spox]

Napisano

No niezle to wyglada. Sam chetnie sprobuje. Czy to oryginalna wielkosc zdjecia?

Mozna by robic takie \"twenty minutes competitions\" :) Nie sledzilem watkow z poprzednimi pracami na tej fotce, mozesz podac linka?

Napisano
  • Autor

Aj, to było na innym serwisie... Nie pamiętam adresiku. To jest oryginalna rozdzielczość zdjęcia. Jak masz ochotę też się pobawić to nie widzę przeszkód. Miłej zabawy.

Napisano

Gotham - bardzo udana pracka... w porownaniu z tymi co robili ta bitwe to ehhh (szkoda ze nie brales w niej udzialu)

Ps. na kim ta zemsta ?? (jezeli mozna wiedziec) K czy M ??

Napisano

Ale zmasakrowales biedaczke, przyjemna praca, nie ma co, jeszcze gdybys troche rozswietlil lewy dolny rog, albo przygasil te biele bylo by pewnie kompozycyjnie troche lepiej. No wlasnie kontrasty bieli i czerni maja swoje plusy, ale w sumie to lepiej az tak nie przepalac kolorkow, fajna zasade maja detepowcy, biale powierzchnie w ich mniemaniu nie powinny schodzic do 2-3% w CMYKu, poza drobnymi blikami. Ok, na tyle moich wywodow, Panna swobodnie moze sie snic po nocach:)

Napisano

Ładne.. ale na mnie sie nie mscij w ten sposb :)

Napisano
  • Autor

THX za komentarze.

Rhonss- Na nikim się nie mszczę właśnie :>. Tak tam jest napisane.

Biglebowsky- Masz rację. Może to jeszcze dopieszczę.

Leander- To jest kobietka.

Napisano

GOTHAM - czy \"mobscene\" M. Mansona bylo dla ciebie inspiracja.. bo to przypomina to troche...

Napisano
  • Autor

Eeee, kolega chwalił najnowszego Korna to zacząłem sobie po prostu słuchać... Na niczym się nie wzorowałem.

Napisano

koRn to Magia i potega :D

A co do pracki to przypomina mi postac z filmu \"Martwica mozgu\" .........dennego horroru komedii...........ale co tam ciebie to niezle wyszlo....:D