jckob Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Odrazu muwie ze to jest projekt, wiec rozmieszczenie obiektow to nie moj pomysl. te waskie drzwi to szafka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 wanna i zlewy wygladaja jakby byly wykonane z drobnego styropianu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Tak więc. Mapowanie złe. Kafelki nierówno leżą. Słabe materiały. Bardzo słabe. Mało widoczne szczeliny między płytkami. Ta półka gdzie są umywalki. tragedia. W sumie tylko materiał stali mi się podoba. :-) Sorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Materiały i jeszcze raz materiały, prawie wszystkie do wymiany. Wanna np., wygląda jakby była wykonana z pianki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 co to za renderer? może trochę info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Moim zdaniem to VRay :) Co do pracki, to tak jak wyżej. Poza tym przydałoby się jakieś inne oświetlenie, bo to, co nam zaprezentowałeś nie jest godne podziwu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 najbardziej nie pasuje mi mapowanie i ta bateria przy wannie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiop1990 Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 jakies te drzwi sa male ;] ale to maly sczegol oraz w/w bledy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 ano bez rewelacji wneki nie pasuja do bladu z umywalkami, ktory z kolei nie pasuj do sciany na przyeciwko, kafelki mogly by byc kwadratowe i laczyc sie przzecz to 3 sec roboty UVW map... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 co jest za tymi małymi drzwiami ? to jest główne wejście czy szafka, bo jak szafka to OK ogolnie mi sie podoba bo lepiej nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 światło i polowa materiałow - leży szczegolnie umywalka i wanna z tego wszystkie to najbardziej podoba mi sie podłoga na widoku z góry - tylko też teksturka sie za często powtarza :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jckob Napisano 15 Marzec 2006 Autor Share Napisano 15 Marzec 2006 Te wąskie drzwi to szafka, juz pisalem. A co do kafli i wnek to jak pisalem to jest projekt i wymiary kafli mialem ustalone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 a ja powiem ze intryguje mnie ten styropian wanny, jak zrobiłes ten shadEer;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 OMG - skad Wam przyszlo do glowy ze to styropian?!?! styropian jest biały i sie nie błyszczy. chyba ze czegos tu nie rozumiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 To popatrz na styropian sprasowany w tackach z marchewkami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 noo niewiem czy bym się zmieścił w takich drzwiach:/ material ściany również slaby, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 noo niewiem czy bym się zmieścił w takich drzwiach:/ material ściany również slaby, pozdr przeczytaj pierwszy post :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 Materialy i oswietlenie do poprawki, no i mapownie kafelkow jak dla mnie to powinny byc rowna no ale skoro tak ci kazali to moze tak zostac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jckob Napisano 16 Marzec 2006 Autor Share Napisano 16 Marzec 2006 a ja powiem ze intryguje mnie ten styropian wanny, jak zrobiłes ten shadEer;> Vraymtl: Diffuse-Value 255 reflect-Value 70, Glossiness 0,7 nie jest strasznie wydziwniony ten material....ten efekt "steropianu" mogl wyjsc przy polaczeniu oswietlenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 Modele tak, tekstury nie. Co do ogólnej koncepcji to wolałbym takiej łazienki nie mieć w swoim mieszkaniu:) Tak co do estetyki to jakby zdjąc tekstury i zrenderowac w black&white to może bym lepiej zareagował na tą łazienke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi