Napisano 14 Marzec 200619 l Odrazu muwie ze to jest projekt, wiec rozmieszczenie obiektow to nie moj pomysl. te waskie drzwi to szafka.
Napisano 14 Marzec 200619 l Tak więc. Mapowanie złe. Kafelki nierówno leżą. Słabe materiały. Bardzo słabe. Mało widoczne szczeliny między płytkami. Ta półka gdzie są umywalki. tragedia. W sumie tylko materiał stali mi się podoba. :-) Sorki.
Napisano 14 Marzec 200619 l Materiały i jeszcze raz materiały, prawie wszystkie do wymiany. Wanna np., wygląda jakby była wykonana z pianki...
Napisano 14 Marzec 200619 l Moim zdaniem to VRay :) Co do pracki, to tak jak wyżej. Poza tym przydałoby się jakieś inne oświetlenie, bo to, co nam zaprezentowałeś nie jest godne podziwu. Pozdrawiam.
Napisano 14 Marzec 200619 l ano bez rewelacji wneki nie pasuja do bladu z umywalkami, ktory z kolei nie pasuj do sciany na przyeciwko, kafelki mogly by byc kwadratowe i laczyc sie przzecz to 3 sec roboty UVW map...
Napisano 14 Marzec 200619 l co jest za tymi małymi drzwiami ? to jest główne wejście czy szafka, bo jak szafka to OK ogolnie mi sie podoba bo lepiej nie umiem
Napisano 14 Marzec 200619 l światło i polowa materiałow - leży szczegolnie umywalka i wanna z tego wszystkie to najbardziej podoba mi sie podłoga na widoku z góry - tylko też teksturka sie za często powtarza :/
Napisano 15 Marzec 200619 l Autor Te wąskie drzwi to szafka, juz pisalem. A co do kafli i wnek to jak pisalem to jest projekt i wymiary kafli mialem ustalone.
Napisano 15 Marzec 200619 l a ja powiem ze intryguje mnie ten styropian wanny, jak zrobiłes ten shadEer;>
Napisano 15 Marzec 200619 l OMG - skad Wam przyszlo do glowy ze to styropian?!?! styropian jest biały i sie nie błyszczy. chyba ze czegos tu nie rozumiem :)
Napisano 15 Marzec 200619 l noo niewiem czy bym się zmieścił w takich drzwiach:/ material ściany również slaby, pozdr
Napisano 15 Marzec 200619 l noo niewiem czy bym się zmieścił w takich drzwiach:/ material ściany również slaby, pozdr przeczytaj pierwszy post :P
Napisano 16 Marzec 200619 l Materialy i oswietlenie do poprawki, no i mapownie kafelkow jak dla mnie to powinny byc rowna no ale skoro tak ci kazali to moze tak zostac ;]
Napisano 16 Marzec 200619 l Autor a ja powiem ze intryguje mnie ten styropian wanny, jak zrobiłes ten shadEer;> Vraymtl: Diffuse-Value 255 reflect-Value 70, Glossiness 0,7 nie jest strasznie wydziwniony ten material....ten efekt "steropianu" mogl wyjsc przy polaczeniu oswietlenia.
Napisano 18 Marzec 200619 l Modele tak, tekstury nie. Co do ogólnej koncepcji to wolałbym takiej łazienki nie mieć w swoim mieszkaniu:) Tak co do estetyki to jakby zdjąc tekstury i zrenderowac w black&white to może bym lepiej zareagował na tą łazienke:)