Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

taki prosty modelik dla wpray :] texturka nie jest cała moja ja ją tylko zedytowałem. Oczywiście otwarty jestem na pozytywną krytykę :]

610 poly

grunthead0sj2ge.jpg

mapp9xe.jpg

r13ev.jpg

s9pa.jpg

pierwotna wersja texturki

grunthead7eu9hh.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

wiem :( troche wstyd ale zależało mi cza czasie i zajeło mi to 2 dni

Napisano

Tu nie chodzi o trochę (?) wstyd, ale takie tworzenie textur do niczego Cię nie doprowadzi. Ani taka praca Tobie nieczego nie da (w sensie skilla), a wręcz przeciwnie - narobisz sobie złej sławy.

To tylko taka porada na przyszłość.

Największy minus pracy jest taki ze na 99% wiem skąd jest ta texturka.

Napisano

Jeżeli chciałeś modelik zaprezentować to sama siatka mało pokazuje co sam zrobiłeś. Mogłeś wykorzystać chociaż zęby i oko skoro było na teksturce a tu nie ma nic. W sumie nie wiem co ci pozytywnego napisać.

Napisano
  • Autor

Zęby były wcześniej tylko z nich zrezygnowałem źle wyglądały i dawały niepotrzebne poly, a że pierwszą wresję texturki poproszona przezemnie osoba tak zrobiła to nie odemnie zależało :P

Ja poprawiłem tylko tą pierwszą texturkę :]

Empeck możesz podać mi ten link skąt jest ta texturka ??

Napisano

Tak szczerze to polecam przespać się po prostu z tym, przejżeć prace innych, to zawsze pomaga na samozachwyt. Jestem przeciwny tworzeniu wątków pod wpływem "chwili" jak w tym przypadku, bo tak na prawde to nic konkretnego nie pokazałeś. I w dodatku to, jak mówiwsz, jedynie po kimś "poprawiłeś"...

W każdym bądź razie nie zrażaj się tym stary :] będzie lepiej.