Napisano 16 Marzec 200619 l taki prosty modelik dla wpray :] texturka nie jest cała moja ja ją tylko zedytowałem. Oczywiście otwarty jestem na pozytywną krytykę :] 610 poly pierwotna wersja texturki
Napisano 17 Marzec 200619 l Autor wiem :( troche wstyd ale zależało mi cza czasie i zajeło mi to 2 dni
Napisano 17 Marzec 200619 l Tu nie chodzi o trochę (?) wstyd, ale takie tworzenie textur do niczego Cię nie doprowadzi. Ani taka praca Tobie nieczego nie da (w sensie skilla), a wręcz przeciwnie - narobisz sobie złej sławy. To tylko taka porada na przyszłość. Największy minus pracy jest taki ze na 99% wiem skąd jest ta texturka.
Napisano 17 Marzec 200619 l Jeżeli chciałeś modelik zaprezentować to sama siatka mało pokazuje co sam zrobiłeś. Mogłeś wykorzystać chociaż zęby i oko skoro było na teksturce a tu nie ma nic. W sumie nie wiem co ci pozytywnego napisać.
Napisano 18 Marzec 200619 l Autor Zęby były wcześniej tylko z nich zrezygnowałem źle wyglądały i dawały niepotrzebne poly, a że pierwszą wresję texturki poproszona przezemnie osoba tak zrobiła to nie odemnie zależało :P Ja poprawiłem tylko tą pierwszą texturkę :] Empeck możesz podać mi ten link skąt jest ta texturka ??
Napisano 18 Marzec 200619 l Tak szczerze to polecam przespać się po prostu z tym, przejżeć prace innych, to zawsze pomaga na samozachwyt. Jestem przeciwny tworzeniu wątków pod wpływem "chwili" jak w tym przypadku, bo tak na prawde to nic konkretnego nie pokazałeś. I w dodatku to, jak mówiwsz, jedynie po kimś "poprawiłeś"... W każdym bądź razie nie zrażaj się tym stary :] będzie lepiej.
Napisano 19 Marzec 200619 l Empeck możesz podać mi ten link skąt jest ta texturka ?? wybitnie mi się kojarzy z tym: http://www.skrubbles.net/gallery/thumbnails.php?album=2 Teraz widzę że to nie to, tylko styl podobny, sorry za zamieszanie.