Kruku Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 taki prosty modelik dla wpray :] texturka nie jest cała moja ja ją tylko zedytowałem. Oczywiście otwarty jestem na pozytywną krytykę :] 610 poly pierwotna wersja texturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nargi1 Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 ta normal mapa to ci w ogole cos daje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 normal mapa? nie ma tutaj nomal mapy, to unwrap ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 IMO powinieneś texturkę zrobić sam całą, albo całkiem ją odpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 17 Marzec 2006 Autor Share Napisano 17 Marzec 2006 wiem :( troche wstyd ale zależało mi cza czasie i zajeło mi to 2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 Tu nie chodzi o trochę (?) wstyd, ale takie tworzenie textur do niczego Cię nie doprowadzi. Ani taka praca Tobie nieczego nie da (w sensie skilla), a wręcz przeciwnie - narobisz sobie złej sławy. To tylko taka porada na przyszłość. Największy minus pracy jest taki ze na 99% wiem skąd jest ta texturka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 Jeżeli chciałeś modelik zaprezentować to sama siatka mało pokazuje co sam zrobiłeś. Mogłeś wykorzystać chociaż zęby i oko skoro było na teksturce a tu nie ma nic. W sumie nie wiem co ci pozytywnego napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 18 Marzec 2006 Autor Share Napisano 18 Marzec 2006 Zęby były wcześniej tylko z nich zrezygnowałem źle wyglądały i dawały niepotrzebne poly, a że pierwszą wresję texturki poproszona przezemnie osoba tak zrobiła to nie odemnie zależało :P Ja poprawiłem tylko tą pierwszą texturkę :] Empeck możesz podać mi ten link skąt jest ta texturka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 Tak szczerze to polecam przespać się po prostu z tym, przejżeć prace innych, to zawsze pomaga na samozachwyt. Jestem przeciwny tworzeniu wątków pod wpływem "chwili" jak w tym przypadku, bo tak na prawde to nic konkretnego nie pokazałeś. I w dodatku to, jak mówiwsz, jedynie po kimś "poprawiłeś"... W każdym bądź razie nie zrażaj się tym stary :] będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Empeck możesz podać mi ten link skąt jest ta texturka ?? wybitnie mi się kojarzy z tym: http://www.skrubbles.net/gallery/thumbnails.php?album=2 Teraz widzę że to nie to, tylko styl podobny, sorry za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glucio Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 fajny tylko może za mało szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi