Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

no cóż zrobiłem takie logo, aczkolwiek...

chyba jest zbyt skomplikowane

pracuję nad uproszczoną wersją

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A teraz to pomniejsz, przenies sitem na koszulke i przepusc przez xero tudziez fax ;)

Napisano
  • Autor

to jest wersja na strony itp.

a wersje na koszulke zaraz zamieszcze :)

Napisano

Ma w sobie cos co mi sie naprawde podoba. W pierwszej wersji gubi sie to \"D\", a bardziej przypomina \"O\".

Jest cos niepokojacego w ostatniej wersji. Jakos nie jestem przekonany do tej kontry. Sprobuj moze elipse zaczernic, a prostokat wywalic.

Zostawilbym tez tak jak jest, bez wciskania \"www.max3d.pl\", niech zostanie samo 3d. Owszem, oprocz znaku na pewno moze i powinien sie pojawic adres, ale niech nie bedzie czescia logo.

Pomniejsz jeszcze to dawidzie, bo mimo, ze jest to wersja na strone to nie bedzie sie pojawiala w tak wielkim formacie :P

Napisano

Hmmm... podeslales prace jak pisalem posta;) W takim razie chodzilo mi o przedostatnia propozycje. 3D w czarnym prostokacie, a na gorze adres.

Napisano

Bardzo ciekawie to wygląda [yes] , ale na logo to nie wiem.. chyba, żeby jeszcze uprościć dla wersji o mniejszych wymiarach.

Napisano

Chodzilo mi o cos takiego (patrz -zalacznik).

Ew. mozna jakos ladnie wkomponowac \"maxa\", zeby nie burzylo elipsy i bedzie cacy :)

Napisano
  • Autor

leander - do jeszcze mniejszego formatu to - samo to logo + napis www.max3d.pl zwykłą jakąś ładną czcionką :)

Napisano
  • Autor

chyba wam się wybitnie nie podaoba bo jakoś nie komentujecie :(

Napisano

Wiesz mojego też nie za bardzo komentują, więc wyciągam podobne wnioski.

Ale twoje podoba mi się, jednak pozostałbym tylko z samym logo \"3D\" i do tego dokomponował resztę, czyli czcionka w charakterze podobna do logo jednak dużo bardziej prosta, a co za tym idzie czytelniejsza. Bo znaczek 3D to już samograj.

Jestem za!!

Pozdrawiam.

Napisano

Szczerze powiedziawszy mi sie znudzilo ogladanie propozycji logo, a juz na pewno komentowanie. Twoje mi sie podobalo, wiec sie wysililem ;)

Pobaw sie teraz i sprobuj zagrac samym znakiem 3D. Sprawdz jak sie bedzie komponowal na koszulkach, jak mozna umiescic adres. Jeszcze troche roboty przed Toba:)

Trzymam kciuki.

Napisano
  • Autor

dziękuje za odzew :)

nie ukrywam bardzo mnie to podbudowało i zachęciło do dalszej pracy, którą odstawiłem wcześniej

thx :)

Napisano

no więc... według mnie to ostatnie projekty sie duzo lepiej prezentują :) ale tak ogolnie to nie zachwyca mnie... jestem zwollennikiem maxymalnie prostych logo:) pozdr[piwo]

Napisano

Cześć

Jeżeli chodzi o ostatnią serię twoich propozycji to jak dla mnie jest bardzo przyjemna dla oka, może faktycznie trochę skomplikowana jak na logo ale mnie się podoba. Tek koszulki oznaczone nr 2 są najsłabsze, niepotrzebnie wprowadziłeś ten poprzeczny prostokąt z adresem strony. Najlepsze są chyba te pierwsze ale nr 3 też jest niczego sobie.

Mam nadzieję, że da się to wmiarę poprawnie przenieść na koszulki itp. Powodzenia ;)

Napisano

4me prace Swietne, ale jest jedno ale

po co powtarzasz adres z www?

jak jest COSTAM pl to juZ sie przyjeLo Ze to NET.

Proponuje wyciAc jeden z napisOw (ten w poprzek to poraZka, ale na resztE fajnie popatrzeC )

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.