dawid Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 no cóż zrobiłem takie logo, aczkolwiek... chyba jest zbyt skomplikowane pracuję nad uproszczoną wersją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 dawid wydaje mi sie ze to logo jest troche zaskomplikowane :)[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 A teraz to pomniejsz, przenies sitem na koszulke i przepusc przez xero tudziez fax ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2003 to jest wersja na strony itp. a wersje na koszulke zaraz zamieszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 Ma w sobie cos co mi sie naprawde podoba. W pierwszej wersji gubi sie to \"D\", a bardziej przypomina \"O\". Jest cos niepokojacego w ostatniej wersji. Jakos nie jestem przekonany do tej kontry. Sprobuj moze elipse zaczernic, a prostokat wywalic. Zostawilbym tez tak jak jest, bez wciskania \"www.max3d.pl\", niech zostanie samo 3d. Owszem, oprocz znaku na pewno moze i powinien sie pojawic adres, ale niech nie bedzie czescia logo. Pomniejsz jeszcze to dawidzie, bo mimo, ze jest to wersja na strone to nie bedzie sie pojawiala w tak wielkim formacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2003 wykorzystałem koszulki wykorzystane przez leandra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2003 DruG który prostokąt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 Hmmm... podeslales prace jak pisalem posta;) W takim razie chodzilo mi o przedostatnia propozycje. 3D w czarnym prostokacie, a na gorze adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2003 wygląda to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 Bardzo ciekawie to wygląda [yes] , ale na logo to nie wiem.. chyba, żeby jeszcze uprościć dla wersji o mniejszych wymiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 Chodzilo mi o cos takiego (patrz -zalacznik). Ew. mozna jakos ladnie wkomponowac \"maxa\", zeby nie burzylo elipsy i bedzie cacy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2003 leander - do jeszcze mniejszego formatu to - samo to logo + napis www.max3d.pl zwykłą jakąś ładną czcionką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2003 drug - w sumie to też to ciekawie wygląda THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2003 chyba wam się wybitnie nie podaoba bo jakoś nie komentujecie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 14 Sierpień 2003 Share Napisano 14 Sierpień 2003 Wiesz mojego też nie za bardzo komentują, więc wyciągam podobne wnioski. Ale twoje podoba mi się, jednak pozostałbym tylko z samym logo \"3D\" i do tego dokomponował resztę, czyli czcionka w charakterze podobna do logo jednak dużo bardziej prosta, a co za tym idzie czytelniejsza. Bo znaczek 3D to już samograj. Jestem za!! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 14 Sierpień 2003 Share Napisano 14 Sierpień 2003 Szczerze powiedziawszy mi sie znudzilo ogladanie propozycji logo, a juz na pewno komentowanie. Twoje mi sie podobalo, wiec sie wysililem ;) Pobaw sie teraz i sprobuj zagrac samym znakiem 3D. Sprawdz jak sie bedzie komponowal na koszulkach, jak mozna umiescic adres. Jeszcze troche roboty przed Toba:) Trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2003 dziękuje za odzew :) nie ukrywam bardzo mnie to podbudowało i zachęciło do dalszej pracy, którą odstawiłem wcześniej thx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2003 poprawiona, i seria proszę(bardzo) o komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2003 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2003 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 14 Sierpień 2003 Share Napisano 14 Sierpień 2003 no więc... według mnie to ostatnie projekty sie duzo lepiej prezentują :) ale tak ogolnie to nie zachwyca mnie... jestem zwollennikiem maxymalnie prostych logo:) pozdr[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczarr Napisano 14 Sierpień 2003 Share Napisano 14 Sierpień 2003 Cześć Jeżeli chodzi o ostatnią serię twoich propozycji to jak dla mnie jest bardzo przyjemna dla oka, może faktycznie trochę skomplikowana jak na logo ale mnie się podoba. Tek koszulki oznaczone nr 2 są najsłabsze, niepotrzebnie wprowadziłeś ten poprzeczny prostokąt z adresem strony. Najlepsze są chyba te pierwsze ale nr 3 też jest niczego sobie. Mam nadzieję, że da się to wmiarę poprawnie przenieść na koszulki itp. Powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonre Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 4me prace Swietne, ale jest jedno ale po co powtarzasz adres z www? jak jest COSTAM pl to juZ sie przyjeLo Ze to NET. Proponuje wyciAc jeden z napisOw (ten w poprzek to poraZka, ale na resztE fajnie popatrzeC ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi