Gość fox21 Napisano 26 Marzec 2006 Napisano 26 Marzec 2006 Witam. Mam 3ds max 7, chciałbym się dowiedzieć jakim modyfikatorem przerobić bryłe na kształt twarzy?
Marcin Napisano 26 Marzec 2006 Napisano 26 Marzec 2006 edit poly przeczytaj kilka tutoriali na temat modelowania tą techniką a takze ogolne tutoriale o modelowaniu ograniki poszukaj na forum, jest wątek z bazą tutoriali
Lucas Napisano 26 Marzec 2006 Napisano 26 Marzec 2006 Hmm, cóż, zależy o co ci chodzi... bo właściwie to taką twarz się robi samemu, a nie używa modyfikatora, który przerobi bryłę za nas, tak dobrze to niestety nie ma;).
Gość fox21 Napisano 26 Marzec 2006 Napisano 26 Marzec 2006 Nie chodzi mi o to żeby przerobił to za mnie tylko jak noto mam zrobić tą twarz i z czego??Z góry dzięki :D (niestety nie wiem jak robić z edit poly szukałem na forum ale nie znalazłem :( ).
JunioR Napisano 26 Marzec 2006 Napisano 26 Marzec 2006 niestety nie wiem jak robić z edit poly szukałem na forum ale nie znalazłem :( hahaha o fuc** na forum o 3d nie znalazłes takiego czegos jak edit poly ?!! a moze ty nie na tym forum co trzeba szukałeś ?! tutoriale na max3d i bedziesz miał głowe jak sie patrzy z edit poly !! tylko trzeba chciec !!
piotrek Napisano 26 Marzec 2006 Napisano 26 Marzec 2006 Nie chodzi mi o to żeby przerobił to za mnie tylko jak noto mam zrobić tą twarz i z czego?? Z czego? Można z NURBS'ów, z polygonów, płaszczyzn podziałowych.
vv3k70r Napisano 26 Marzec 2006 Napisano 26 Marzec 2006 uuu... edit poly nie ma? trzeba kliknac f1 a najpierw kliknij prawym na tym boxie i na dole po prawej masz convert to-editable poly :) mama nadzieje ze to Ci cos ulatwi :)
Rekomendowane odpowiedzi