Napisano 26 Marzec 200619 l Witam. Mam 3ds max 7, chciałbym się dowiedzieć jakim modyfikatorem przerobić bryłe na kształt twarzy?
Napisano 26 Marzec 200619 l edit poly przeczytaj kilka tutoriali na temat modelowania tą techniką a takze ogolne tutoriale o modelowaniu ograniki poszukaj na forum, jest wątek z bazą tutoriali
Napisano 26 Marzec 200619 l Hmm, cóż, zależy o co ci chodzi... bo właściwie to taką twarz się robi samemu, a nie używa modyfikatora, który przerobi bryłę za nas, tak dobrze to niestety nie ma;).
Napisano 26 Marzec 200619 l Nie chodzi mi o to żeby przerobił to za mnie tylko jak noto mam zrobić tą twarz i z czego??Z góry dzięki :D (niestety nie wiem jak robić z edit poly szukałem na forum ale nie znalazłem :( ).
Napisano 26 Marzec 200619 l niestety nie wiem jak robić z edit poly szukałem na forum ale nie znalazłem :( hahaha o fuc** na forum o 3d nie znalazłes takiego czegos jak edit poly ?!! a moze ty nie na tym forum co trzeba szukałeś ?! tutoriale na max3d i bedziesz miał głowe jak sie patrzy z edit poly !! tylko trzeba chciec !!
Napisano 26 Marzec 200619 l Nie chodzi mi o to żeby przerobił to za mnie tylko jak noto mam zrobić tą twarz i z czego?? Z czego? Można z NURBS'ów, z polygonów, płaszczyzn podziałowych.
Napisano 26 Marzec 200619 l uuu... edit poly nie ma? trzeba kliknac f1 a najpierw kliknij prawym na tym boxie i na dole po prawej masz convert to-editable poly :) mama nadzieje ze to Ci cos ulatwi :)