Mkaszpir Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Uchh, dawno nic nie-speedowego, nie wrzucałem. Tak się złożyło że w wolnej chwili dłubałem sobie art do gry Afterfall (tak więc z tytułem nie chciało mi się wysilać), i wreszcie go wydłubałem, efekt jak dla mnie całkiem zadowalający, rozgryzłem kilka fotoszopowych problemów przy okazji, tak więc pracę przy nim zaliczam do przyjemnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 zajebista pracka! wszystko ekstra (no może poza słońcem - jakoś mi nie podchodzi) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 super pracka a jakie to problemy byly?? moze i mi to pomoze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 scena fajna :] kawal dynamitu w niej siedzi. Ale mam pewne ale, moze sie myle ale wydaje mi sie ze pistolet powinien byc troszke wyzej. teraz celuje w klate a ofiara dostala w lepetyne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 perspektywa niestety padla ale rys bardzo fajny.. a co do celowania to on strzela w ogole obok tego gostka! JokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 ekstraaaa...:D tylko czy ta lapa (dlon) nie jest za duza? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 to wyglada tak: robisz pracke na wysokim poziomie, a potem sobie myslisz... jakuby to spier.ic... no i walisz niebieska ochydna krope na pol formatu. wiec sobie pozwolilem... mysle ze niepotrzebnie chciales na sile to slonce walnac. http://max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=32770&stc=1&d=1143442442 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 robisz pracke na wysokim poziomie, a potem sobie myslisz... jakuby to spier.ic... no i walisz niebieska ochydna krope na pol formatu. bueeuhhe lol to slonce rzeczywiscie nie wyglada atrakcyjnie - ale w sumie dawalo troche kontrastu, teraz to troche tak dziwnie wyglada, moze dlatego ze na chmurach wciaz widac resztki tamtego niebieskiego swiatla..Jak juz usuwac te slonce to ja proponuje juz cale niebo pokryc tak samo jak wyglada niebo po prawej czyli czerwony- ciemny czerwony ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glucio Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 super szczególiki i w ogóle bajera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 fajna dynamiczna kompozycja (pamiętam świetny szkic do tej pracki na spidach) popracuj bardziej nad iluzją przestrzeni ... i mozesz kawał kadru uciąć u góry tak jak zaproponował Kengi , bo w sumie nic się tam nie dzieje , a cała akcja pracy (klucz kompozycyjny) kierowana jest nie dość, że poniżej środka kadru to jeszcze w dół (linia głowa - pistolet- trombal ) tak czy inaczej gód dżob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 bardzo fajna robota - popieram kengi - o wiele lepiej - ale i tak jest bardzo dobrze :) 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 27 Marzec 2006 Autor Share Napisano 27 Marzec 2006 macie sporo racji, podziałam jeszcze z niefortunnym słoneczkiem, bo faktycznie coś nie teges jest z nim, wczoraj tak sie to nie rzuciło mi w oczy. Za długo sie już na to patrzyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 i jeszcze luska za duza ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 ...pracka ładna, słoneczko wyglada jak super-nova :D, łuska od naboju faktycznie za duża, poza tym ogień z broni (choc sam w sobie jest swietny ^^) wyglada jakby przód tej broni unicestwił (czyt. wybuchł :P) PS. chmurki tez sa super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 27 Marzec 2006 Autor Share Napisano 27 Marzec 2006 wniosłem w życie sugestie Kengiego, nieco podrasowałem kolory, były trochę przesycone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 teraz już jest ekstra! dla mnie wszystko jest ok, mimo że (tak jak niektórzy pisali) perspektywa troche leży :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 o NIEBO lepiej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 fajna pracka, jednak bardziej mnie sie podoba wersja pierwotna, tylko te niebieskie koory zmienic ekspresja jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 fajnie..a spróbuj całkiem wyeliminować błękity.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 ladne piekne, oczy cieszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 niestety nie zgodzę się z Frodokiem. Błękit jest potrzebny, nawet brakuje zieleni do pełnej gamy...może na kurtce? Te czrne z tyłu to ptaki? Podoba mi się praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 wspomniałem o błękitach bo wyglądają średnio..stały się przybrudzone i nie do końca grają z kolorem chmur, natomiast zielenie to już całkiem inna sprawa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 ciekawa dysputa się wywiązała. Ten obrazek uważam jż za sprawę zamkniętą. Fakt balansuje właściwie w jednej tonacji może zbytnio, jednak zieleni raczej bym tu niewiedział, jakoś trudno mi je sobie wyobrazić. Zawsze mam problem z włąściwym kolorem, ale największy z oświetleniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 dokładnie to co powiedział Kengi... ta kropa jest przebrzydka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi