Napisano 26 Marzec 200618 l Witam, troche wody uplynelo kiedy ostatni raz wrzucalem tu jakas swoja prace. Generalnie zawsze chcialem narysowac badz wymodelowac Supre. Kiedys nawet chcialem, zeby z loozackiem wspolnie zrobic jakas scenke ale jemu sie fura chyba nie podoba :) Nigdy nie przypuszczalem, ze zrobie supre ale w wektorkach. No nic niczego nie da sie w zyciu przewidziec :) Enjoy Pozdrawiam
Napisano 26 Marzec 200618 l Fura jak ze Studio Tools, ale tło... hmm ;) Pozdrawiam i czekam teraz na jakiegoś muscle cara :D
Napisano 27 Marzec 200618 l Auto wyszło bardzo fajnie :) dym i otoczenie nudne ; ) Dokladnie... pozdro
Napisano 27 Marzec 200618 l no autko fajne ale wydaje mi się że z tym przednim kolem poszedles na latwizne..niewidać ksztaltów wiec troszke mi sie to kolo niepodoba...no a co do tla to jak pisali poprzednicy - nienajlepsze ale przecież nie o tlo chodzi :) Supra spoko jest ;
Napisano 28 Marzec 200618 l Wektory RULES. Wektor is my whole life :) Kolejny User wektórów. Pozdrawiam cie i niech wektory będą z taobą. LAe przejdzxmy do sedna. Pracka jest fajna. Pzrydało by sie jeszce bardziej zdetalowane tło i była by naprawde w deske :) Ale to już moja futurystyczna wersja... nie przejmój sie nia :) Pozdro jeszce raz.