Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Troszkę starszy model (jeden z ocalałych :/), który pewno będe kończył. Tak jak w temacie Impalka z 64 roku. Lolek z tego będzie :) Oceniajcie:

19yu.jpg

28wb.jpg

36uy.jpg

22hu.jpg

448bu.jpg

ghj4vs.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak dla mnie bomba - bardzo w moim klimacie to autko:) fajne shaderki lakieru

pozdr.

Napisano

No klimacik jak w mor* strzelił, nie sadziłem ze ktokolwiek tu robi takie rzeczy :] uwielbiam te amerykańskie krążowniki.

Efekty pracy nieźle sie mają.

Materiałów bym sie czepiał (uderzaja troche w resoraka), swiatła ale to pewnie robocza wersja...

...a teraz kolega mie powie czego tam nie ma wnetrza co ? obijamy sie ;)

To silnika tez pewnie nie ma - za tem jak to cacko bedzie jeździć ;)

Dłubaj Bubu dłubaj bo to samo sie nie zrobi a dobrze ci idzie.

Napisano
  • Autor

Dzia chompaki ;)

S3B--> w moim tez :)

Knysha--> łooohohohoh

wojtas damusTo--> matriały są troszke starsze bo to stare renderki. O jakie światła chodzi??? Oswiatła czyli klosze czy o światła co oświatlają??Bo jak o te co to oswietlają to............ to takich tu brak :) Srodka nie ma bo przymierzałem się do niego 89743658792345 razy i nie moge jakoś znaleźć czegoś co by mnie uszczęsliwiło :)

nielot007-->te miejsce co zaznaczyłem jest zamieszane :) dlatego zaznaczone. Mam printy tylko boku i góry, reszta ze zdjęc, najgorsze były zderzaki :/ atrapa troszkę inna (inna ilość zeberek), ale lepiej nie zrobie

(chyba) jak narazie :)A tu zapodziany przedni zderzak jeszcze

kkkkkkkkkkkk8wq.jpg

Napisano

kurde Bubu coś masz krzywy ten zderzak na końcach............taki plastelinkowy

Napisano
  • Autor

Bo jak mówi on był najtrudniejszy :) Dam zblizenie wieczorem bo spadam do roboty teraz :)

Napisano

fajnie by bylo jak by byla jakas fajna grafika na aucie, wyglada super i te felgi sa piekne. Uwielbiam takie samochody

Napisano
  • Autor

Ta to nawet zderzakn ie pokaze :/ Wczoraj moja kochana 6600 odmówiła posłuszeństwa :/ Zaczęła walić artami i znowu przesiadłem się na miluśką 789555555578 letnią Ati z 6mb na pokładzie :/ Gf leci na gware, tylko ciekawe czy przyjmą po tym co ona przszła ;)

EDIT:

hehehe właśnie oddałem i ziąąą oglądął ją z kazej strony czy przypadkiem nie spuchła miejscami :) Ale niestety nic nie znalazł i przyjął :) Heh nop, ale ciekawe co powiedzą w serwisie :]