Napisano 27 Marzec 200619 l Autor Ściągnąłem i zainstalowałem nie widzę żadnej różnicy a nawet gorzej jest niż było!! O co chodzi?
Napisano 2 Kwiecień 200619 l czy system widzi tą quadro? jeśli tak to po instalacji maxtreme przy pierwszym uruchomieniu maxa, program spyta się ciebie czy chcesz korzystać z tych sterowników. jeśli to przegapiłeś możesz zawsze ustawić to ręcznie.
Napisano 2 Kwiecień 200619 l Ściągnąłem i zainstalowałem nie widzę żadnej różnicy a nawet gorzej jest niż było!! O co chodzi? zapewne chodzi o zbyt wygórowane oczekiwania poparte marketingiem producenta. pozostaje jedynie pocieszać się "profesjonalnością" quadro ;)
Napisano 2 Kwiecień 200619 l pozostaje jedynie pocieszać się "profesjonalnością" quadro ;) hymm... powiem tak: mam gf4200ti. na normalnych sterach pewna konkretna scena w maxie "szarpie" w siatkach. przerabiam na quadro4 700 i moge to sobie płynnie obracać i cokolwiek tam w smooth+highlights i ciesze się "profesjonalnością" quadro.
Napisano 2 Kwiecień 200619 l hymm... powiem tak: mam gf4200ti. na normalnych sterach pewna konkretna scena w maxie "szarpie" w siatkach. przerabiam na quadro4 700 i moge to sobie płynnie obracać i cokolwiek tam w smooth+highlights i ciesze się "profesjonalnością" quadro. nie chodziło mi o maxtreeme i softquadro ale o prawdziwe quadro kosztujące 8 razy drożej niż odpowiednik geforce na którym jest zbudowany. co do siatek, niestety przyspieszenie maxtreeme na softquadro widać głównie w trybie smooth a nie w wirefame.