Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

nieźle, wygląda dość przekonywująco :)

Napisano

Potworek świetnie wykonany ale nieciekawie podany niestety, gubi się na tym tle, szczególnie z przepaleniem. Może wystarczyło by nieco zaciemnić tło. I jeszcze cały czas nie mogę się oprzeć wrażeniu że to jego prawe ucho czy cokolwiek to jest wychodzi z pod wargi. Tyle z mojej strony :) Napisz może nieco więcej o technice wykonywania, kulisach trworzenia

Pozdrawiam

Napisano

super wykonane ale zawsze jest jakies ale jak powiedzial Vorek tlo za bardzo przyciaga uwage i widz nie skupia sie na samej postaci obcego, pozatym bardzo fajna praca :)

Napisano

PablitOćie wszystko ladnie pieknie, super design ale za duzo kontrastow -> totalnie przejarana czacha i takie silne cienie, ze prawie oka nie widac robia ta facjate nieczytelna.

A byloby tak pieknie.

Napisano

Dzieki za info .... faktycznie troszke przejaralem pracke, za bardzo chcialem przekombinowac i wyszla kiszka troszke ... jak znajde chwilke to poprawie render :(((( Tutaj link to wczesniejszej wersji :

http://www.pablo.pl/3d3.jpg

.... wiecej widac :)

Pozdrowionka serdeczne

Napisano

bardzo fajna postać obcego, materiały nie najgorsze, może te czoło tylko za bardzo się świeci, model bardzo ładny szkoda, że nie zrobiłeś całej postaci bo naprawdę fajnie wygląda i mogła by być naprawdę fajna scena

Napisano

Dzieki sliczne za dobre slowa .... postaram sie ulepszyc to wszystko, zrobic poprawki i mam nadzieje ze bedzie OK. Tak jak wspominalem .. scena faktycznie sie swieci ... staralem sie uzyskac jak najbardziej realny efekt.. jakby klatke z filmu ale sami wiecie ze nie zawsze to wychodzi :(.

Pozdrowionka dla wszystkich ...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności