P4VV37 Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Scena będzie przedstawiać mój pokój. Renderował będę v-rayem. Narazie tylko kilka materiałów i obiektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Ładne mebelki. Mam jedynie zastrzeżenia co do: - Kaloryfera bo wygląda tak, jakby był z tektury, - doniczki (ale sam nie wiem czemu) - ogólnie materiałów (są brzydkie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 O.K. Starałem się poprawić. Dopiero teraz mogłem przy tym usiąść. Nie wiem dlaczego, ale tekstura monitora jakoś dziwnie wygląda na renderach. Niektóre materiały błyszczą się, choić nie powinny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Nie wiem dlaczego, ale tekstura monitora jakoś dziwnie wygląda na renderach... .. no i tylko odbicie monitora w szybie pokazałeś ? pokaż jak dziwnie wygląda ta textura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 sorry:) tu jest: Zresztą, to samo na oknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 oprócz tekstur wygląda nieźle .. jedynie dżwiczki są chyba niesymetryczne. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 Nieźle...mnie tam kolory się podobają -Parapet za okrągły -Ta szafka z okrągłymi drzwiczkami nawet fajnie wygląda, ale jej tekstura już nie bardzo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Mała przerwa ale wracam do tej sceny. Wprowadziłem poprawki i wrzuciłem coś na ściany a teksturami zajmę się na końcu. Wrzucam kilka renderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 strasznie żółto, ale skoro taki masz pokoj :) czy drzwi nie są ciut za szerokie? poza tym jest OK fajny materiał metalu w zegarze nad drzwiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Dżwi już poprawiłem. to drewniane dookoła było za wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Dla mnie troche za ciepłe kolory ale pewnie tak ma być ;) Czy te rączki na drzwiczkach i szufladach mebli nie są krzywe ? Jakos sam nie wiem czemu ale ta podłoga mi nie pasuje, może zrób rendery lepszej jakości :) a w doniczce będzie roślinka czy ona dopiero zasazona i jeszcze nie wykiełkowała :? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 20 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Będzie roślina, rączki są krzywe i mają być, ale rzeczywiście trochę mniej. Narazie nie będę robił lepszych renderów. Update zrobie dopiero za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 A czemuż takie ciasne kadry ? pokaż nieco więcej przestrzeni, kamery w maxie mają bardzo dobre zoomy ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 O.K. Znów zabieram się do pracy. niewielki update, później dorzuce kwiatka i książki. Właściwie to narazie dodałem tylko płyty, długopis, papier który chyba trzeba będzie zmienić, ołówek i kwiatek którego tu nie widać. p.s. rendery trwają dość długo więc chyba pogorszy się ich jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 jak to sie mowi- za jakosc sie placi wiec trzeba czasami poswiecic troche czasu na ladny render ;] a tak to milo ale jakos malo elemnetow dla mnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 ...ciepełko, ale chwilami lekko mdli... a te drzwi... jakie to ma wymiary?? Nie podobają mi się też te obłe drzwiczki, ale to już pewnie nie Twoja sprawka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 30 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Dwi s niewzmiarowe. Ale ryecyzwiđcie na renderach wzgldfaj na ya syerokie, sprawdye to. Szczegóły dojdą w toku. Narazie robię książki na półkę, głośniki i miniierzę. p.s. Pryz glosnikach na renderach pojawiaj sie czarne kwadraty-dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Popraw podłogę bo coś nie za bardzo wyszła, wygładź główny blat biórka, drzwi mają w oknach jakąś dyktę? Pozatym fajny zegar i klamka u drzwi. Odnośnie tych kwadratów na randerach przy głośnikach: Nie masz przed kamerą umieszczonych vray-owskich świateł? Sorry za edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 ...niby niejest zle - ale radze Tobie poleciec z metrowka w reku po twoim pokoju i obmierzyc go nieco - zmierzyc meble - te nieszczesne drzwi idt- wiesz - wymiary mebli nie sa robione przypadkowo (zajmuje sie tym ergonomia)- ogolnie sa juz przyjete pewne zasady jezeli chodzi o wymiary- oczywiscie nie musisz ich znac dlatego proponuje metrowke i szybka obmiarke :) -bo na oko niby to dobrze wyglada ale potem na renderze kluje w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 niestety proporcje Ci padają :( ale jak poprawisz to bedzie niezle pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 8 Maj 2006 Autor Share Napisano 8 Maj 2006 Trochę mnie tu nie było Dokończyłem wierzę. Drzwi sprawdzę jeszcze. Wstawiłem już do pokoju głośniki. Później, jeśli zdąże podrzuce jakiś render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 ladnie, jak na razie idzie bardzo ladnie, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 proporcje... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi