Napisano 4 Kwiecień 200618 l Ostatnio przeszukując fora internetowe trafiłem na coś takiego ( zaznaczone jasnym ). Pomysł dobry i może możnaby zastosować coś takiego na naszym forum? propozycja przede wszystkim dla osób, które mają wolne łącza i długo trwa przeglądanie wątku;) pozdr
Napisano 4 Kwiecień 200618 l Przeciez jest cos takiego... podobnego :P Jak najedziesz na watek to masz poczatek pierwszego posta.
Napisano 4 Kwiecień 200618 l Autor Przeciez jest cos takiego... podobnego :P Jak najedziesz na watek to masz poczatek pierwszego posta noo... zauważyłem;) chodzi o to że mógłby być też ostatni post, osoby które śledzą dany wątek na bierząco, orientowałyby się jak stoi rozmowa, jaka sprawa aktualnie jest poruszona w wątku pozdrawiam
Napisano 4 Kwiecień 200618 l Fakt, imo nie jest to potrzebne. Osoba która śledzi wątek napewno zada sobie trud i wejdzie w wątek ;) Choć z drugiej strony to mi nie przeszkadza :)
Napisano 8 Kwiecień 200618 l Nie wiem czy jest to rzecz niezbedna. Zawsze przeciez przy kazdym poscie jest autor ostatniej odpowiedzi. Jesli odp. jest dluga na tamtym forum nie zostanie pokazana. U nas jest poczatek pierwszego posta, tak jak juz tutaj mw4d napisal.