Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

nie wiem co to jest, ale dzis instalowałem winXp na nowym dysku, w ogóle wszystko nowe i wyskakują mi takie okienka:

Poslaniec.JPG

jak kliknałem OK, to takie cuś:

Poslaniec2.JPG

i potem jeszcze

Poslaniec3.JPG

pozniej jeszcze pare innych, ale podobnych okienek.

Co to moze byc?

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 930
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Em jakies spyware? Zainstaluj dobry progs do rejestru i przeskanuj go. Moze cos pomoze...

Napisano

Ja tez mysle że to jakiś spyware... Poszukaj sobie jakiegoś antyspyware'u (ja używam 'scan spyware' i jest oki).

To co masz to nie sa błędy windowsa (tj. rejestru). Tylko taki trik zeby wleźć na ich strone i prawdopodobnie kupić jakis programik któru to usunie...

Mi sie kiedyś trafił wyjądkowo "udupiający spyware" który zablokował całkowicie dostęp do wszysktiego (czego nie odpaliłem to błąd systemu i go zamykało) i tylko cały czas odpalał sie ich program i skanował pokazuąc co "nawaliło" i jedyne co dało sie odpalić to ich strona z numerami kont i innymi możliwościami transferu piniążków.. Do tego jeszcze usunął wszystkie ikonki z pulpitu.. i tapeta zmieniona na wielkie czerwone YOUR SYSTEM HAS BEEN INFECTED... no i jak już pisałem przy próbie klikania na cokolwiek innego jak ten programik i stronka system sie wysypywał.. Wtedy juz mi nic nie pomogło..

Napisano

HA, JA PRZEZ TO GOWNO FORMATOWALEM DYSK !!! (mam 2firewalle, 4 anty robaki, i avasta)

.... ._o jak to co > VIR.

ps. on totalnie blokuje neta, nic nie da sie robic ;(

Napisano

hehe, mysle, ze to nie jest az takie proste... szukalem recznie tego vira. byl w kilku folderach,,,czasem plik sie pojawial i zaraz znikal :\ totalny syf,,,

Napisano

Najlepiej jest zainstalować win`a z SP2 ! Juz nie bedziesz miał zadnych problemow z tym shitem :/ Też to miałem ale jeszcze na starym systemie dodatkowo jakies okna IE sie otwierały normalnie kaszana

SP2 to jest to :D

Napisano

Hej, proponuje wystartowac system w trybie awaryjnym i uzyc hijackthis to przeskanowania rejestru i wywalenia podejrzanego wpisu.Wczesniej postaraj sie zlokalizowac ten proces menedzerze zadan.

Powodzenia