vv3k70r Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 model: rog 30cos tam centymetrow; material: krowopochodny ze skaza; tekstury: czarny spolerowany (tak zeby byl tylko w rowkach); program do modelingu: lapska i proxon do techniki dentystycznej; zalozenia: wzornictwo tubylcow z czasow zacofanych, podrobic prymitywizm; oswietlenie: makroskalowy reaktor grawitacyjno-wodorowy; render: zabawkowy olympus; przyczyna ciemnych zdjec niskiej jakosci: moje lenistwo, nie tknalem ich; nie wiem nawet czy tu jest co komentowac, tego sie juz nie poprawi, ale jak napiszecie ze brzydkie to oszczedzicie nastepna krowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 modeling i teksturki bez zarzutu! trochę ciemne rzeczywiście. Może trochę ambient podciągnij na szybko? Konik wymiata! Czekam na siateczkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 9 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2006 ambient mowisz? moze masz racje, ja to jednak chyba przeszopuje :) bo troche obciach, ale zrobili zdjecie amatorzy i kazali nie poprawiac, no i przeszopowane, pliki zrodlowe podstepnei podmienione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 da się na tym grać? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 trzeba było pomyslec o userach którzy mają 3kb/s - sa jeszcze tacy :> - nie mam szany na zobaczenie obrazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 mi się podoba ;] długo rzeźbione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 mniejsza o krowe:P powinna byc dumna ze zginela dla sztuki;) hehe rzezba super, podziwiam za wytrwalosc:P a czy mi sie podoba czy nie to juz chyba kwestia gustu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 9 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2006 grac sie na tym nie da, kwestia gustu, mnei sie srednio podoba ale taka mialabyc tematyka i wykonanie, ja mialem inna koncepcje, ale to wlasnie ludzie chcieli obejrzec, rzezbione jakis miesiac po 1-1,5h dziennie zaraz pomysle o userach. ktorzy nei wynegocjowali z monopolista racjonalnych stawek na polaczenia :) i zmaieszcze mikrusy krowa i tak miala przechlapane, to ze miala rogi nie bylo przyczynkiem do jej smierci :) ale ta forma dzialalnosci to juz chyba bezczeszczenie zwlok, moja zemsta za cowlevel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 rzeźbiłeś bezpośrednio na krowie czy po zdemontowaniu obiektu ? hihi fajne, muszę zgromadzić troche rogów (oprócz własnych), jak prąd wyłącza bedzie co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 pomylilem forum? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi