Napisano 12 Kwiecień 200618 l Z moich obliczeń wynika że nas już czterech jest?...? W tym trzech z Polski? No ale to początki są...
Napisano 12 Kwiecień 200618 l owca zmien podpis bo bedziesz miał kłopoty !!!! sorki marcin 8-))) wiem ze to twoja robota 8-)))
Napisano 12 Kwiecień 200618 l nie no nieźle;) na świecie już ośmiu użytkowników tego egzotycznego programu:D... pozdr
Napisano 12 Kwiecień 200618 l a co z moim podpisem jest nie tak? nie widzę żadnych błędów. dajcie znać bo może czegoś nie zauważyłem. Dziewięciu nas jest! W tym ośmiu z Polski... ale grono się rozrasta... jak tak dalej pójdzie to jutro nas z dziesięciu będzie... żeby tylko serwer nie padł z przeciążenia... że Post z małej? nie chce mi się zmieniać...
Napisano 12 Kwiecień 200618 l jesteście już? i jak się z tym czujecie bo ja super. życie dopiero teraz nabrało sensu...
Napisano 12 Kwiecień 200618 l jesteście już? i jak się z tym czujecie bo ja super. życie dopiero teraz nabrało sensu... *pac* -- de mesedż...
Napisano 12 Kwiecień 200618 l co oznacza to *pac*? shogun tam ma wszystko jasne a ty szyfrem jakimś próbujesz pisać...