Belaiel Napisano 14 Kwiecień 2006 Napisano 14 Kwiecień 2006 Postacie 3D modyfikacja phothoshop. Ta grafika zapoczątkuje cykl grafik o wampirach. Wkrótce kolejna grafa o tytule " Ostatni Wschód"
slayer2004 Napisano 14 Kwiecień 2006 Napisano 14 Kwiecień 2006 Cienkie. Przede wszystkim mało widać. Praca jest bardzo ciemna. Nie pasuje mi to czarne tło, który przesłania postacie.
torm Napisano 14 Kwiecień 2006 Napisano 14 Kwiecień 2006 zauwazylem ze jak nie ma czego sie przyczepic to wszyscy czepiaja sie ze malo widac;) mi sie podoba:) chociaz jak juz sie bawisz w szopkowanie to ja bym dodal troche kontrastu:) bo troche szarawe:P
Baton Napisano 14 Kwiecień 2006 Napisano 14 Kwiecień 2006 Nie czepiaja sie dlatego ze ciemno, tylko zamiast pracki 3d oceniamy ramke i efekty z photoshopa...
Master Kiełbaster Napisano 14 Kwiecień 2006 Napisano 14 Kwiecień 2006 ni to ładne ni to straszne :P mi to wygląga na 3x skopiowany ten sam model głowy bez materiałów z domalówkami...
Huter Napisano 15 Kwiecień 2006 Napisano 15 Kwiecień 2006 ehhh... ja lubie mocno przyciemniony monitor ... i powiem, że ledwo twarze widziałem ... podjaśniłem na maxa ... ehhh... na postacie patrzyłem z lekkim niesmakiem ... jakoś "skóra" tych istot zdała mi się być metaliczna i stąd pierwsze skojarzenie - terminatorzy w habitach ... głupie może skojarzenie ale jestem szczery :)
krzyhhh Napisano 15 Kwiecień 2006 Napisano 15 Kwiecień 2006 mało 3d w tym 3d :) ja rozjaśniłem na maxa to dostrzegłem dodatkowe dwie głowy poniżej ^^ pokaż siatkę. Rozumiem ,że chciałeś uzyskać efekt mrocznośći... ale bez przesady :)
Rekomendowane odpowiedzi