Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

dia0pr.jpg

Dzięki za komentarze jestem wdzięczny;) hehe

Napisano

śliczny, prawie jak żywy diabeł (wiem bo podobny do mojej teściowej)

Napisano

hehe pikSar

bez kitu super model, naprawde ekstra, bardzo mi się podoba :)

pozdro

Napisano

Spoko diabełek, z charakterem. Model jednak miejscami zbyt kanciasty i chyba nieprzemyślany, takie pierwsze wrażenie :) Popracuj nad uchem :)

Pozdrawiam

Napisano

bez przesady model nie jest zły ale jak by tak dodać jeszcze parę szczegółów w Zbrush'u to by było na pewno lepiej, mi się sam czubek głowy nie podoba za bardzo pofalowany, szkoda że bez texturk

Napisano
  • Autor

Cięszę się że się podoba może kiedyś uda mi się go dokończyć(kiedy zabraknie piwa;)).Myślę też nad rigiem i animacją twarzy.Nie dziwcie się miała być dziewczynka a wyszedł diabeł hehe.

Napisano
Nie dziwcie się miała być dziewczynka a wyszedł diabeł hehe.

Tak właśnie myślałem że nie dokońca efekt miał być taki ;) Dlatego wydawało mi się że jest nieprzemyślany.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Oto siateczka nie przejmujcie sie asymetrią bo mimika była robiona na szybko

No i jeden róg przyczepiłem nie tam gdzie trzeba hehe- widocznie za mało piję;)) szyjka też chyba po pijaku robiona.Vorek to był w łaściwie szkic bez referek więć co tu planować(radosne przesuwanie vertexów).

siata6rd.jpg

Napisano

Poza uchem, całkiem całkiem, choć rzeczywiście nie widać w tym jakiegoś pomysłu ;)

Siatka też bardzo ładnie prowadzona.

pozdr

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.