onyks Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Napisano 16 Kwiecień 2006 Dzięki za komentarze jestem wdzięczny;) hehe
piksar Napisano 16 Kwiecień 2006 Napisano 16 Kwiecień 2006 śliczny, prawie jak żywy diabeł (wiem bo podobny do mojej teściowej)
Gość obo Napisano 16 Kwiecień 2006 Napisano 16 Kwiecień 2006 hehe pikSar bez kitu super model, naprawde ekstra, bardzo mi się podoba :) pozdro
Vorek Napisano 16 Kwiecień 2006 Napisano 16 Kwiecień 2006 Spoko diabełek, z charakterem. Model jednak miejscami zbyt kanciasty i chyba nieprzemyślany, takie pierwsze wrażenie :) Popracuj nad uchem :) Pozdrawiam
mrkrzysiek Napisano 16 Kwiecień 2006 Napisano 16 Kwiecień 2006 bez przesady model nie jest zły ale jak by tak dodać jeszcze parę szczegółów w Zbrush'u to by było na pewno lepiej, mi się sam czubek głowy nie podoba za bardzo pofalowany, szkoda że bez texturk
onyks Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Napisano 16 Kwiecień 2006 Cięszę się że się podoba może kiedyś uda mi się go dokończyć(kiedy zabraknie piwa;)).Myślę też nad rigiem i animacją twarzy.Nie dziwcie się miała być dziewczynka a wyszedł diabeł hehe.
Vorek Napisano 16 Kwiecień 2006 Napisano 16 Kwiecień 2006 Nie dziwcie się miała być dziewczynka a wyszedł diabeł hehe. Tak właśnie myślałem że nie dokońca efekt miał być taki ;) Dlatego wydawało mi się że jest nieprzemyślany. Pozdrawiam
onyks Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Napisano 16 Kwiecień 2006 Oto siateczka nie przejmujcie sie asymetrią bo mimika była robiona na szybko No i jeden róg przyczepiłem nie tam gdzie trzeba hehe- widocznie za mało piję;)) szyjka też chyba po pijaku robiona.Vorek to był w łaściwie szkic bez referek więć co tu planować(radosne przesuwanie vertexów).
piotrek Napisano 16 Kwiecień 2006 Napisano 16 Kwiecień 2006 Poza uchem, całkiem całkiem, choć rzeczywiście nie widać w tym jakiegoś pomysłu ;) Siatka też bardzo ładnie prowadzona. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi