Napisano 16 Kwiecień 200618 l hehe pikSar bez kitu super model, naprawde ekstra, bardzo mi się podoba :) pozdro
Napisano 16 Kwiecień 200618 l Spoko diabełek, z charakterem. Model jednak miejscami zbyt kanciasty i chyba nieprzemyślany, takie pierwsze wrażenie :) Popracuj nad uchem :) Pozdrawiam
Napisano 16 Kwiecień 200618 l bez przesady model nie jest zły ale jak by tak dodać jeszcze parę szczegółów w Zbrush'u to by było na pewno lepiej, mi się sam czubek głowy nie podoba za bardzo pofalowany, szkoda że bez texturk
Napisano 16 Kwiecień 200618 l Autor Cięszę się że się podoba może kiedyś uda mi się go dokończyć(kiedy zabraknie piwa;)).Myślę też nad rigiem i animacją twarzy.Nie dziwcie się miała być dziewczynka a wyszedł diabeł hehe.
Napisano 16 Kwiecień 200618 l Nie dziwcie się miała być dziewczynka a wyszedł diabeł hehe. Tak właśnie myślałem że nie dokońca efekt miał być taki ;) Dlatego wydawało mi się że jest nieprzemyślany. Pozdrawiam
Napisano 16 Kwiecień 200618 l Autor Oto siateczka nie przejmujcie sie asymetrią bo mimika była robiona na szybko No i jeden róg przyczepiłem nie tam gdzie trzeba hehe- widocznie za mało piję;)) szyjka też chyba po pijaku robiona.Vorek to był w łaściwie szkic bez referek więć co tu planować(radosne przesuwanie vertexów).
Napisano 16 Kwiecień 200618 l Poza uchem, całkiem całkiem, choć rzeczywiście nie widać w tym jakiegoś pomysłu ;) Siatka też bardzo ładnie prowadzona. pozdr