duck Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 witam, na początku miałem zamiar stworzyć sam stół to fusballu (chyba tak to się pisze), ale szkoda tak wdzięcznego tematu :D. najpierw zrobiłem oświetlenie, ma to być wieczór. prosze o komenty http://img119.imageshack.us/img119/6002/futsal6zm.jpg
ZiBi_PL Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 no szkoda ze pokazales taki maly kawalek. Oswietlenie chyba ok ?
jakubm Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 przydalo by sie zblirzenie na zawodnikow, bo wydaje mi sie ze one sa zle zamocowane na tych rurkach - z tego co pamietam to ruka szla w 100% w "ciele' piklarzyka... i mz dobrze by zrobilo jakby one byly jakos poobracane powodzenia ;)
ZiBi_PL Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 odrazu lepiej ;] jeszcze browar, pizza i moge tam siedziec :D
3dsmaxman Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 duck - muszę cię zmartwić... pisze się Fussball (dawniej przez "szafeses") :> A jeśli chodzi o model, to wszystko ok tylko jeszcze należy trochę popracować nad figurkami piłkarzy. Obecnie przypomainają oni trochę niedorobioną statuetkę Oscara ;) Ale może to tylko kwastia zdjęcie. Jakbyś mógł, wrzuciłbyć zbliżenie na figurkę?
vv3k70r Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 a w jakich barwach beda druzyny? ladne pilkarzyki, kreca sie?
hkropinski Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 troche maly render ale z tego co widze to model nie jest zly, jednak oswietlenie i render slabe... pozdr
duck Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Napisano 18 Kwiecień 2006 3dsmaxman - no własnie fussbal mi nie pasowało, bo to tak jak po niemiecku. ale spoko, dzieki. niżej zbliżenie na figurki. myśle że z texturkami troche wrażenie sie polepszy.. vv3k70r - niebieski i czerwony stół bedzie stał w odremontowanej piwnicy, pozostawie jedną scianę nieotynkowanę z cegłami.. tylko że dopiero w sobote, bo szkoła ;/ thx za kommenty a te kreski to coś mi sie z renderem musiało sypnać..
GRiPi Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 jak stol ma sie blyszczec, to pamietaj wszedzie o filletach/chamferach :) poza tym zapomniales dac smothing groups ;). co do calej pracy sie wypowiem jak bedzie koniec, mam wrazenie tylko ze guma pilkarzyka obok rury na ktorej sie trzyma jest tak cieka ze przy paru mocniejszych uderzeniach powinna sie rozerwac ;)
duck Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 apdejt, była mała przerwa, ale to już końcówka. zbliżenie na figurki i proby rendera z materiałami. prosze o jakies rady dotyczace szczegolnie tego drugiego. pzdr
krzyhhh Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 no ładnie idzie :) hm.. coś ten stół się niski wydaje imho
Rekomendowane odpowiedzi