Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

przydalo by sie zblirzenie na zawodnikow, bo wydaje mi sie ze one sa zle zamocowane na tych rurkach - z tego co pamietam to ruka szla w 100% w "ciele' piklarzyka...

i mz dobrze by zrobilo jakby one byly jakos poobracane

powodzenia ;)

Napisano

duck - muszę cię zmartwić... pisze się Fussball (dawniej przez "szafeses") :>

A jeśli chodzi o model, to wszystko ok tylko jeszcze należy trochę popracować nad figurkami piłkarzy. Obecnie przypomainają oni trochę niedorobioną statuetkę Oscara ;)

Ale może to tylko kwastia zdjęcie. Jakbyś mógł, wrzuciłbyć zbliżenie na figurkę?

Napisano

troche maly render ale z tego co widze to model nie jest zly, jednak oswietlenie i render slabe... pozdr

Napisano
  • Autor

3dsmaxman - no własnie fussbal mi nie pasowało, bo to tak jak po niemiecku. ale spoko, dzieki. niżej zbliżenie na figurki. myśle że z texturkami troche wrażenie sie polepszy..

vv3k70r - niebieski i czerwony

stół bedzie stał w odremontowanej piwnicy, pozostawie jedną scianę nieotynkowanę z cegłami.. tylko że dopiero w sobote, bo szkoła ;/

thx za kommenty

a te kreski to coś mi sie z renderem musiało sypnać..

Napisano

jak stol ma sie blyszczec, to pamietaj wszedzie o filletach/chamferach :) poza tym zapomniales dac smothing groups ;). co do calej pracy sie wypowiem jak bedzie koniec, mam wrazenie tylko ze guma pilkarzyka obok rury na ktorej sie trzyma jest tak cieka ze przy paru mocniejszych uderzeniach powinna sie rozerwac ;)

Napisano
  • Autor

apdejt, była mała przerwa, ale to już końcówka.

zbliżenie na figurki i proby rendera z materiałami.

prosze o jakies rady dotyczace szczegolnie tego drugiego.

pzdr