Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Link: http://streaker.xoompages.com/portfolio/kieliszki.rar

Rozmiar Pliku: 2.4 MB

Format: Quick Time H.264

Czas: 7s

Rozdzielczość: 360x288

Animacja ta ma być przerywnikiem do filmu z wesela, przed pierszym toastem. Projekt wykonywałem ja i mój brat. Jest dużo glow'a, starglow'a (powstrzymaliśmy się od użycia shine'a :D ), czyli to co większość ludzi lubi.

W oryginale kolory są troche bardziej nasycone (uroki kodeka H.264).

Komentarze mile widziane.

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jest fajnie :) w klimacie .. :) Bajecznie i sympatycznie... muzyczka bardzo fajnie dopasowana. Mi najbardziej szkoda tych bąbelków w kieliszkach.... dodają smaczku i świetnie wykańczają całość, a niestety prawie w ogóle ich nie widać... tylko tyci tyci coś tam przebija. Jak dla mnie za mało.

Reszta jest ok :)

Napisano
  • Autor

Dzieki za miłe słowa Kris.

W założeniu ma to być cała seria, toast, pierwszy taniec, tort, oczepiny i podziękowanie dla rodziców.

Wczoraj zrobiliśmy pierwszy taniec, który prezentuje, całość utrzymana w podobnej konwencji (właściwie bazuje na tym samym projekcie), chcemy żeby wszystko było w jednym stylu.

LINK: http://streaker.xoompages.com/portfolio/16_video.zip

Napisano

Ja ogladam :D.. bardzo ladne jak na weselny filmik..jak krecicie wesela to super sprawa miec takie wstawki, widzialem 1 filmik poki co robiony przez "profesjonaliste" ktory byl jednym wielkim G* . Dobrze ze wsawiles tego X bo pewnie wiele osob by takich sie znalazlo co by sobie taka wstawke walnelo jako swoja. Ajne Guten łorken

Napisano

Ja też uważam podobnie... w porównaniu do innych widzianych opraw weselnych ta jest wyjątkowa... bardzo ładne wstawki. Oczywiście, że można by pieścić i czyścić w nieskończoność, ale tak jest bardzo dobrze. Dobra robota.

Napisano

Super wstawki : ) Do ślubu mi daleko ale dopiero co miałem za sobą studniówke i niestety płyta z niej nie zachwyca : ) A tutaj prosze : )

Napisano

fajnie , choć podobnie jak Kris - bombelki za małe w kieliszkach.

Napisano

Faktycznie na filmiku tylko majaczą w porównaniu do screena. Zwracamy honor? No dooobra :) zwracamy!

pozdro