Posted April 18, 200619 yr Witaw wszystkich mam dziwny problem,mam nowy komputer dobrą karte graficzną Quadro fx 1300 a mimo to rzeby przelączyć sie w viewporcie karta potrzebuje az 4 sekund jest to bardzo irytujące,przedtem tego problemu nie bylo.Ta karta moze wspolpracowac z różnymi aplikacjami i gdy wybieram VIZ RT to nic sie w predkości przełączania widoków nie zmienie. Co to moze byc?
April 18, 200619 yr moze zmien sterownik - customize - preferences - viewports i na dole choose driver. poprobuj, moze pomoze
April 18, 200619 yr z tego co widzę to w ustawieniach dla VizRT masz antialiasing ustawiony na max, wyłącz, może w tym tkwi problem. Pozdrawiam
April 18, 200619 yr Author Mimo wyłączenia antyaliasingu problem pozostal.Wciąz przełączenie na vieport na główne okno trwa 4 sek.Ta karta spowalnia a nie przyspiesza choć przedtem miałem zaledwie gforce mx 200 64mb.Coś jest nie tak tylko co?
April 18, 200619 yr Author Dzieki chłopaki heheheheheh działa zapomniałem wcisnąć "zastosuj" ale ze mnie zakręt:) dzieki