Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Obcy Inny Świat. To musi być coś obcego w wygladzie. Cos obcego w klimacie. Cos obcego w obyczajach... a moze znany obyczaj w obcym wydaniu. Zasuwal bede na photoshopie z niezastapiona pomoca wacka.. znaczy wacoma. To tyle na razie. wracam do malowania. Good Luck&Godspeed to you all!

newbornpotomek4vr.jpg

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 8,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a mnie temat poprzedniej bitwy ale jah bless you. powodzenia bo skilsy masz;D

Napisano

Tortur -> świetnie się zapowiada :) oby tak do końca. Powodzenia

Napisano

eee, no i co z tego ze widać? poprzednia wersja fajniejsza jest, moze jednak do niej wrocisz?

Napisano

mi rowniez poprzednia sie lepiej podobala - tutaj jest bardziej "wyrazista" ale mniej pasujaca do caloksztaltu moim zdaniem

Napisano

wracaj do poprzedniej, pierwszej wersji! wtedy było super, a teraz ta twarz jest zupełnie niepasująca..

Napisano

Z tego co widzę to ten stworek nie jest zachwycony tym co robii. Chyba zalał formę przed ślubem i takie są konsekwencje :P . A co do samej pracki to niewiem po co są dwie kobiety ? No i czemu ta w sukni ślubnej jest taka chuda w pasie?

Podoba mi się ta źeleń na skałkach :) i kark tego stwora. Jest bardzo ładnie widać wymiary na nim.

Napisano

no wlasnie powinien miec wiecej happyness w sobie (rozumialbym gdyby to babka miala taka zalamana minke)

Napisano

kolos juz OK jest :)

teraz tylko razi zbyt waska talia kobiety (kobiet).. zbyt przesadzona.. a tak poza tym to ok :) zielen sie slicznie prezentuje :) a i mam nadzieje ze ten znaczek i to wyciecie zniknal albo chociaz zmniejsza swoja powierzchnie bo wyglada jakbys cos chcial ukryc :P

Napisano
  • Autor

Norden zainspirowal mnie do diametralnej zmiany obrazka. Co prawda nie robie od nowa ale wyleciala panna mloda, dodalem scenerie i wrzucilem jajo. teraz to beda narodziny. z tego jaja wykluje sie nowy gigant. planuje domalowac cale setki tych jaj, ale jeszcze uspionych. jaja beda mialy korzenie ktorymi czerpac beda energie potrzebna do zycia. tu i owdzie zagoszcza przyklady lokalnej flory i fauny

newbornpotomek4vr.jpg

Napisano

no, wpytke kolorki kolorki wyszly, jak skończysz bedzie piknie :)

Napisano

No ale nadal u tego stwora jest widać smutek niechcianej "ciąży". Niech się kolos/eś uśmiechnie żeby było widać o co lotto.

Napisano
  • Autor

Upload mojej pracki. Zmienolem nieco kolorystyke> Ochlodzilem giganta i przyciemnilem tlo od gory. teraz pracuje juz nad dopieszczeniem detali. Trzeba jeszcze dopracowac jajo ktore zywi sie poprzez korzenie i dodac nieco zyjatek. zasuwam dalej

newbornpotomek26ma.jpg

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.