Napisano 19 Kwiecień 200618 l Obcy Inny Świat. To musi być coś obcego w wygladzie. Cos obcego w klimacie. Cos obcego w obyczajach... a moze znany obyczaj w obcym wydaniu. Zasuwal bede na photoshopie z niezastapiona pomoca wacka.. znaczy wacoma. To tyle na razie. wracam do malowania. Good Luck&Godspeed to you all!
Napisano 19 Kwiecień 200618 l A mnie to przypomina bardziej 'Shadow of Colossus' z PS2 a nie aliena...
Napisano 19 Kwiecień 200618 l a mnie temat poprzedniej bitwy ale jah bless you. powodzenia bo skilsy masz;D
Napisano 20 Kwiecień 200618 l Autor Norden: mam slabosc do kolosow. choc przyznam szczerze ze nie kojarze tytulu. sprawdze na necie zatem
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Autor Sprawdzilem Shadowa. Rzeczywiscie widac podobienstwa. Zatem wprowadzilem poprawki i zmiany.
Napisano 21 Kwiecień 200618 l eee, no i co z tego ze widać? poprzednia wersja fajniejsza jest, moze jednak do niej wrocisz?
Napisano 21 Kwiecień 200618 l mi rowniez poprzednia sie lepiej podobala - tutaj jest bardziej "wyrazista" ale mniej pasujaca do caloksztaltu moim zdaniem
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Koles zmasakrowałes teraz prackę, wracaj do poprzedniej koncepcji. Now ! :)
Napisano 24 Kwiecień 200618 l wracaj do poprzedniej, pierwszej wersji! wtedy było super, a teraz ta twarz jest zupełnie niepasująca..
Napisano 29 Kwiecień 200618 l no juz lepiej, ale ta najpierwsza (: wersja twarzy mi sie najbardziej podobala
Napisano 2 Maj 200618 l Z tego co widzę to ten stworek nie jest zachwycony tym co robii. Chyba zalał formę przed ślubem i takie są konsekwencje :P . A co do samej pracki to niewiem po co są dwie kobiety ? No i czemu ta w sukni ślubnej jest taka chuda w pasie? Podoba mi się ta źeleń na skałkach :) i kark tego stwora. Jest bardzo ładnie widać wymiary na nim.
Napisano 2 Maj 200618 l no wlasnie powinien miec wiecej happyness w sobie (rozumialbym gdyby to babka miala taka zalamana minke)
Napisano 2 Maj 200618 l kolos juz OK jest :) teraz tylko razi zbyt waska talia kobiety (kobiet).. zbyt przesadzona.. a tak poza tym to ok :) zielen sie slicznie prezentuje :) a i mam nadzieje ze ten znaczek i to wyciecie zniknal albo chociaz zmniejsza swoja powierzchnie bo wyglada jakbys cos chcial ukryc :P
Napisano 2 Maj 200618 l Autor Norden zainspirowal mnie do diametralnej zmiany obrazka. Co prawda nie robie od nowa ale wyleciala panna mloda, dodalem scenerie i wrzucilem jajo. teraz to beda narodziny. z tego jaja wykluje sie nowy gigant. planuje domalowac cale setki tych jaj, ale jeszcze uspionych. jaja beda mialy korzenie ktorymi czerpac beda energie potrzebna do zycia. tu i owdzie zagoszcza przyklady lokalnej flory i fauny
Napisano 4 Maj 200618 l No ale nadal u tego stwora jest widać smutek niechcianej "ciąży". Niech się kolos/eś uśmiechnie żeby było widać o co lotto.
Napisano 20 Maj 200618 l Autor Upload mojej pracki. Zmienolem nieco kolorystyke> Ochlodzilem giganta i przyciemnilem tlo od gory. teraz pracuje juz nad dopieszczeniem detali. Trzeba jeszcze dopracowac jajo ktore zywi sie poprzez korzenie i dodac nieco zyjatek. zasuwam dalej