artursadlos Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Obcy Inny Świat. To musi być coś obcego w wygladzie. Cos obcego w klimacie. Cos obcego w obyczajach... a moze znany obyczaj w obcym wydaniu. Zasuwal bede na photoshopie z niezastapiona pomoca wacka.. znaczy wacoma. To tyle na razie. wracam do malowania. Good Luck&Godspeed to you all! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Bardzo fajna koncepcja.... życze powodzonka.... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waginus Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 A mnie to przypomina bardziej 'Shadow of Colossus' z PS2 a nie aliena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 a mnie temat poprzedniej bitwy ale jah bless you. powodzenia bo skilsy masz;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Tortur -> świetnie się zapowiada :) oby tak do końca. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 bardzo sympatyczne - powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plumbum Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 heh,piknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 20 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Norden: mam slabosc do kolosow. choc przyznam szczerze ze nie kojarze tytulu. sprawdze na necie zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 21 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Sprawdzilem Shadowa. Rzeczywiscie widac podobienstwa. Zatem wprowadzilem poprawki i zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 eee, no i co z tego ze widać? poprzednia wersja fajniejsza jest, moze jednak do niej wrocisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciosek Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 mi rowniez poprzednia sie lepiej podobala - tutaj jest bardziej "wyrazista" ale mniej pasujaca do caloksztaltu moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Koles zmasakrowałes teraz prackę, wracaj do poprzedniej koncepcji. Now ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinegar Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 wracaj do poprzedniej, pierwszej wersji! wtedy było super, a teraz ta twarz jest zupełnie niepasująca.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 dokładnie - sympatyczniejsza postac w 1 wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 wracaj do pierwotnej wersji, ta jest taka jakby na siłe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2006 zatem wracam do poprzedniej wersji. cyzelowanko czeka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 udate. morde zmienilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grudzien Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 no juz lepiej, ale ta najpierwsza (: wersja twarzy mi sie najbardziej podobala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_bos Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Z tego co widzę to ten stworek nie jest zachwycony tym co robii. Chyba zalał formę przed ślubem i takie są konsekwencje :P . A co do samej pracki to niewiem po co są dwie kobiety ? No i czemu ta w sukni ślubnej jest taka chuda w pasie? Podoba mi się ta źeleń na skałkach :) i kark tego stwora. Jest bardzo ładnie widać wymiary na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grudzien Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 no wlasnie powinien miec wiecej happyness w sobie (rozumialbym gdyby to babka miala taka zalamana minke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 kolos juz OK jest :) teraz tylko razi zbyt waska talia kobiety (kobiet).. zbyt przesadzona.. a tak poza tym to ok :) zielen sie slicznie prezentuje :) a i mam nadzieje ze ten znaczek i to wyciecie zniknal albo chociaz zmniejsza swoja powierzchnie bo wyglada jakbys cos chcial ukryc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 Norden zainspirowal mnie do diametralnej zmiany obrazka. Co prawda nie robie od nowa ale wyleciala panna mloda, dodalem scenerie i wrzucilem jajo. teraz to beda narodziny. z tego jaja wykluje sie nowy gigant. planuje domalowac cale setki tych jaj, ale jeszcze uspionych. jaja beda mialy korzenie ktorymi czerpac beda energie potrzebna do zycia. tu i owdzie zagoszcza przyklady lokalnej flory i fauny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 widzisz to byla udana inspiracja..... teraz jest zajebiś*cie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 no, wpytke kolorki kolorki wyszly, jak skończysz bedzie piknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Nom, jest jest :) Bardzo ładne. Powiedziałbym, takie komiksowe ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grudzien Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 teraz to juz coraz ciekawiej sie zapowiada :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_bos Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 No ale nadal u tego stwora jest widać smutek niechcianej "ciąży". Niech się kolos/eś uśmiechnie żeby było widać o co lotto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 to troska o male jest:) pozatym obcy maja zupelnie inna mimike... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 kilka detali obrazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Fajna pracka, ładne kolory, niezły klimat trzymasz, mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 20 Maj 2006 Autor Share Napisano 20 Maj 2006 Upload mojej pracki. Zmienolem nieco kolorystyke> Ochlodzilem giganta i przyciemnilem tlo od gory. teraz pracuje juz nad dopieszczeniem detali. Trzeba jeszcze dopracowac jajo ktore zywi sie poprzez korzenie i dodac nieco zyjatek. zasuwam dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 20 Maj 2006 Autor Share Napisano 20 Maj 2006 jeszcze tylko dodac ryceza jedi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 hehehe albo dwoch ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 Wyśmienita! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Moje Gratulacje. !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi