mORPH Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 Przegladajac ostatnio forum zdziwilem sie zauwazajac ze nie ma dzialu o jednym z wazniejszych zagadnieniach 3d. Mianowicie chodzi o soft i o problemy zwiazane z compositingiem, ktory stosujemy przy animacjach i postprodukcji. Dzial moglby tez zawierac postry o sofcie do montazu animacji. Moglibysmy rowniez poruszyc temat wykorzystania softu do compositu w tekstuyrowaniu czy nawet modelowaniu w 3d. jesli ktos bylby zaintereowany prosze piszcie tutaj. A wy moderatorzy co o tym sadzicie???
Bacry Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 W rzeczy samej. Taki dział byłby bardzo przydatny. Ale szczerze powiem, że po dłuższej mojej nieobecności na forum kiedy zobaczyłem jak się działy podzieliły i jak bardzo rozrosły zdziwiłem się mocno. NIe wiem czy aż takie rozczłonkowanie było potrzebne, ale nie wątpie, że była to przemyślana decyzja. Jednak dodać jeszcze jedną \"zakładkę\" chyba by warto. Pozdrawiam i popieram Bacry
Gość Karawan Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 Lepie sie tez zgodze (tu mnie nikt nie przymusza) bo pablo usunalby ten post .. za nie zgadzanie sie
biglebowsky Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 tez mysle ze to bardzo dory pomysl.....
rebuzz Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 JAk wszyscy to wszyscy :D.....TAK.... Ps. Karawan - hi hi.....[piwo]
Gość Karawan Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 lepiej zapisze tą strone zanim pablo zaczne usuwac głosy poparcia dla mnie...
dr Ug Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 U mnie juz bys dawno byl zabanowany. Dawno nie widzialem tak zalosnego skomlenia.
felav Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 Geez ludzie, po co nerwowa atmosfere wprowadzac
mORPH Napisano 20 Sierpień 2003 Autor Napisano 20 Sierpień 2003 Mysle ze zboczylisci e troche z tematu. prosilbym was o wypowaidanie sie na temat nowego dzialu, a nie spraw nowego pychologa. DO takich rad jest gg czy u2u, a jak musiscie publicznie to prosze zalozyc owy topic. Osobom zaangazowanym temat chcialem podziekowac bardzo za poparcie. Rozmawialem na gg z Gothamem i nie ma on nic przeciwko temu. Jak bedzie Adek pokaze mu ten topic i glosy waszego poparcia i mysle ze rowniez sie zgodzi, takze prawdopodnie mozna sie w najbliszym czasie spodziewac nowego topicu.
adek Napisano 21 Sierpień 2003 Napisano 21 Sierpień 2003 OK. I\'m back. Bardzo dobry pomysl. Chociaz compositing jest powiązany z animacją.
boowa Napisano 21 Sierpień 2003 Napisano 21 Sierpień 2003 no dobry pomysł - ale tutaj poprę Adka, że composing to dział animacje... chyba, że jako composing masz na myśli FX... pozatym tak naprawdę to nie mam pojecia co możnaby poruszać na takim forum... zasady obsługi Premiera? choć z drugiej strony mogłoby przybliżyć ludziom inne - profesjonalne oprogramowanie i problemy z nim związane... mam neutralny stosunek do tego... mimo, że jesli powstanie takie forum - z chęcią tam zaglądnę :) pozdrawiam [piwo]
adek Napisano 21 Sierpień 2003 Napisano 21 Sierpień 2003 Wiele osób naciskało mnie o ten dział ... Właśnie dodałem forum COMPOSITING.
Rekomendowane odpowiedzi