Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam. mam tzw. narzędzie wielofunkcyjne EPSON STYLUS DX3800. i bylo spoko poki sie czarny tusz nie szkończył. teraz wogole nie chce drukowac mimo tego ze mam jeszcze w srodku pelne trzy pojemniki z tuszem (czerwony żółty i niebieski [czy tympodobne])

wie ktos co zrobic z tym fantem bo potrzebuje na dzis wydruk :/ a ten shit nie chce dzialac juz z godzine z tym walcze i tylko sie wk#$@#$.

z gory dzieki.

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 913
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

to lipa. wlasciwie w takim razie co daje mi to ze sa tam 4 tusze a nie 2:/ bez sensu ehhh

Napisano

arturros od tygodnia mam tez ta drukarke (identyczna!) i czarny tusz tez mi sie skonczyl, ale wyskakuje za kazdym razem pytanie czy chce zrobic czarny wydruk korzystajac z mieszania pozostalych i drukuje ladnie

a jak u Ciebie tego nie ma, to po prostu zmien kolor dokumentu na ciemny niebieski, kiedys tak robilem na starym Epsonie

a swoja droga strasznie szybko czarny tusz schodzi w DX3800, mi starczyl na wydrukowanie tylko 85 stron!?!?

Napisano
  • Autor

thud wlasnie problem tkwi w tym:) że mi również wyskakiwalo takie pytanie... ale do czasu i nagle przestało wyskakic. może jest gdzies opcja do korzystania z pozostalych pojemnikow, lecz niestety nie znalazlem:(....

co do zmiany koloru dokumentu niestety jest to samo.. brak tuszu nie można wydrukowac... no i masz racje. za szybko ten tusz schodzi:(

Napisano

no gdybym to wiedzial to byl tego nie kupowal, bo w sumie skaner mam inny a jak chce ksero to robie sobie za 6gr w sklepie i o wiele szybciej :/

osobiscie zaluje zakupu, tymbardziej ze oszukali z tym ze drukuje 19str/min bo mi tylko 9str/min robi...; oni robia te testy na czystych kartkach??

PS. a widocznie mam jeszcze jakies kropelki czarnego i pewnie jak mi sie zupelnie skonczy to tez bede mial ta sytuacje :), jutro zakladam sobie nowy :)

Napisano

tez mam epsona na szczescie dostalem w spadku po dziadku i nic nie placilem ;) model troche starszy od twojego ale i tak nigdy nie kupie tego gowna. drukuje powoli, niewyraznie, czesto problemy jakies z dupy a nara z tymi drukarami