Szymeq Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 tak sie pytam mozna by ustalic jakies miejsce na zbiorke czy cos a pozniej pojsc na piotrkowska:) dla tych co jada od strony Wawy to proponuje na fabrycznym sie ustawic :) propozycje mile widziane
SiD Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 No cóż ja jestem z Malborka i dlamnie to bedzie problem wogóle sie wybrac a nie wspomne o noclegu :( ...
Szymeq Napisano 20 Kwiecień 2006 Autor Napisano 20 Kwiecień 2006 dobra jest jeden:D o ktorej masz pociag i w ktorym dniu:)
kolegaalek Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 jutro o 14:20 ale na zadne spotkania raczej sie nie pisze, bo ze znajomymi jade, ale na pewno juz na samym festiwalu bedzie okazja do pogadania w razie czego wygladam tak-
JmTm00 Napisano 21 Kwiecień 2006 Napisano 21 Kwiecień 2006 ej to ja moze tez sie jakos wybiore w podróz ;)
RK Napisano 21 Kwiecień 2006 Napisano 21 Kwiecień 2006 jmtm00- daj znać jakby co, może zabiorę się z kumplami - jak będzie wolne jedno miejsce to wszyscy byśmy się upchali :)
sanki Napisano 22 Kwiecień 2006 Napisano 22 Kwiecień 2006 byl ktos dzisiaj na warsztatach odeona ?? co tam pokazywali, niestety nie moglem wpasc. Bo wczoraj lightcraft byl calkiem spoko mimo ze niewiele. ale blok animacji na ktorym bylem to w wiekszosci tragedia, nawet wino nie pomoglo :( Ale animka Super_Oko byla ok z tymze za krotka, raczej taki tescik animacji postaci :D
Rekomendowane odpowiedzi