Dawcio_m Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 No to tym razem siemens C60, uważam go za skończony bo niechce mi sie już dalej z nim działać, ale może jeszcze render spróbuje poprawić. Oceniajcie. EDIT- już działają
mrkrzysiek Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 te dwa linki co dałeś to nie działają u mnie a ten render to taki sobie nie jest źle model poprawny ale popracuj jeszcze nad oświetleniem studia i materiałami a i jeszcze nad ujęciem
7demon Napisano 22 Kwiecień 2006 Napisano 22 Kwiecień 2006 Mnie sie podoba, tylko to studio takie dziwne.
Lis Napisano 22 Kwiecień 2006 Napisano 22 Kwiecień 2006 No niewiem czy tak do końca model poprawny. Coś świruje poniżej głównego guzika. pozatym rowki nierówne. Textury zupełnie spaszczone. no comment SIEMENS Materiał na szybce fajnie wyszedł
hkropinski Napisano 23 Kwiecień 2006 Napisano 23 Kwiecień 2006 dawcio-> chyba zbyt szybko skonczyles ten model. nie ejst zle ale nie ktore miejsca oraz materialy - zwlaszcza wyswietlacz i okolice mozna by dopracowac, pozdrawiam
merv_ Napisano 23 Kwiecień 2006 Napisano 23 Kwiecień 2006 ok teraz ja: klawisze zbyt płaskie a na dole tylniej klapki jest taki... pomocniczy uchwyt jakby :) ( http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,2241,pl_pl_0_15546_rArNrNrNrN,00.html i pod tym obrazkiem telefony są dwie szczalki, mozesz nimi obracac telefon ) a tak poztym to kompletnie sie zgadzam z Lisem i hkorpińskim
naeq Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 no co do modelu to nawet może być :)) co do renderingu to do PuPy... :P no mimo wsyztsko liczy się bardzo w koncowym renderze otoczenie, choć by to było białe tło, niech będzie łądnie oświetlone wraz z HDR'em i będzie dużo lepiej :)) no i jeszzce ustawienia V-Ray'a... nie za dobre ani wysokie... Pozdrawiam :))
GRiPi Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 szczerze mowiac to model jest raczej kiepski, wyglada jakby byl caly z plasteliny, pelno bugow na klawiaturze, krzywizny sa zle zachowane, sporo szczegolow uprosciles, albo w ogole pominales.... render tez niezbyt atrakcyjny, taki szarawy, jakby za komuny robiony ;) powodzenia w dalszej pracy :) przyloz sie a bedzie lepiej!!
Derfalon Napisano 26 Kwiecień 2006 Napisano 26 Kwiecień 2006 Oj. właśnie wyjąłem swój telefon z kieszeni bo zwatpiłem czy naprawde mam c60. Podobny ale to nie to. Przyciski wyglądaja marnie (za płasko i nie widać opisów), font siemens nie taki a to gryzie w oczy bo wyeksponowane bardzo. Ogólnie wygląda jak c60 włożony do jakiejś obudowy zastepczej made in china. Sorki ale mam ten telefon i nie moge oka przymykać.
Rekomendowane odpowiedzi