Napisano 20 Kwiecień 200618 l No to tym razem siemens C60, uważam go za skończony bo niechce mi sie już dalej z nim działać, ale może jeszcze render spróbuje poprawić. Oceniajcie. EDIT- już działają
Napisano 20 Kwiecień 200618 l te dwa linki co dałeś to nie działają u mnie a ten render to taki sobie nie jest źle model poprawny ale popracuj jeszcze nad oświetleniem studia i materiałami a i jeszcze nad ujęciem
Napisano 22 Kwiecień 200618 l No niewiem czy tak do końca model poprawny. Coś świruje poniżej głównego guzika. pozatym rowki nierówne. Textury zupełnie spaszczone. no comment SIEMENS Materiał na szybce fajnie wyszedł
Napisano 23 Kwiecień 200618 l dawcio-> chyba zbyt szybko skonczyles ten model. nie ejst zle ale nie ktore miejsca oraz materialy - zwlaszcza wyswietlacz i okolice mozna by dopracowac, pozdrawiam
Napisano 23 Kwiecień 200618 l ok teraz ja: klawisze zbyt płaskie a na dole tylniej klapki jest taki... pomocniczy uchwyt jakby :) ( http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,2241,pl_pl_0_15546_rArNrNrNrN,00.html i pod tym obrazkiem telefony są dwie szczalki, mozesz nimi obracac telefon ) a tak poztym to kompletnie sie zgadzam z Lisem i hkorpińskim
Napisano 24 Kwiecień 200618 l no co do modelu to nawet może być :)) co do renderingu to do PuPy... :P no mimo wsyztsko liczy się bardzo w koncowym renderze otoczenie, choć by to było białe tło, niech będzie łądnie oświetlone wraz z HDR'em i będzie dużo lepiej :)) no i jeszzce ustawienia V-Ray'a... nie za dobre ani wysokie... Pozdrawiam :))
Napisano 24 Kwiecień 200618 l szczerze mowiac to model jest raczej kiepski, wyglada jakby byl caly z plasteliny, pelno bugow na klawiaturze, krzywizny sa zle zachowane, sporo szczegolow uprosciles, albo w ogole pominales.... render tez niezbyt atrakcyjny, taki szarawy, jakby za komuny robiony ;) powodzenia w dalszej pracy :) przyloz sie a bedzie lepiej!!
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Oj. właśnie wyjąłem swój telefon z kieszeni bo zwatpiłem czy naprawde mam c60. Podobny ale to nie to. Przyciski wyglądaja marnie (za płasko i nie widać opisów), font siemens nie taki a to gryzie w oczy bo wyeksponowane bardzo. Ogólnie wygląda jak c60 włożony do jakiejś obudowy zastepczej made in china. Sorki ale mam ten telefon i nie moge oka przymykać.