Ekranjut Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Chopper wykonany w 3ds maxie. Render w scanline. Wiem, ze jest sporo ponizej poziomu forum:P http://img227.imageshack.us/img227/5553/chopper8vd.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 model wydaje się na poprawny, daj większe rendery i jak możesz popracuj nad światłami jeszcze bo cieni prawie niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 trosze za bardzo oczojeby.. zmien moze tlo na ciemniejsze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 ale razi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 raczki do poprawy kierownica hmm ryra przy kole wydaje sie troche dziwna no i nie wiem czy utrzymalaby taki silniczek ?;p bak powinien byc wiekszy bo zanim zapalisz dobrze motor to juz bedzie gasl :p heh (ale sie czepiam) kierownica jak ona jest przymocowana tym sie da skrecac ? no i to ulozenie silnika troche motor za waski sie wydaje bo jak dla mnie to mozna b bylo sie o niego poparzyc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 z bliska daj render i zapuść siatke z tego co widze to fajnie jednak lakier i ostrość moze troszke mnie zmylić :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Model sam w sobie nie jes glupi, jesli bys popracowal nad materialami i oswietleniem wyszlo by cos fajnego, jeszcze troche pokombinuj bo szkoda marnowac modelu takim renderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumi3 Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 ciekawy klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 Przez ten lakier wygląda jak zabawka, a o silnik to chyba naprawde można by się oparzyći, i ta lampa lakaś dziwna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekranjut Napisano 28 Maj 2006 Autor Share Napisano 28 Maj 2006 Zaczalem niedawno rozkminiac vraya, wiec kiedys dam ten model w innym renderze ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Bardzo mi sie podoba! Czy ispirowałeś sie jakimś motorem z OCC? Tymbardziej że to jest w scanline, ja go nie używam i nie umiałbym uzyskać z niego takiego efektu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Wiem, ze jest sporo ponizej poziomu forum:P no niewiem czy sporo ponizej...:D:D materialy bardzo slabe, kompletnie niewidac przez nie modelu, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi