Napisano 21 Kwiecień 200618 l Chopper wykonany w 3ds maxie. Render w scanline. Wiem, ze jest sporo ponizej poziomu forum:P http://img227.imageshack.us/img227/5553/chopper8vd.jpg
Napisano 21 Kwiecień 200618 l model wydaje się na poprawny, daj większe rendery i jak możesz popracuj nad światłami jeszcze bo cieni prawie niema
Napisano 21 Kwiecień 200618 l raczki do poprawy kierownica hmm ryra przy kole wydaje sie troche dziwna no i nie wiem czy utrzymalaby taki silniczek ?;p bak powinien byc wiekszy bo zanim zapalisz dobrze motor to juz bedzie gasl :p heh (ale sie czepiam) kierownica jak ona jest przymocowana tym sie da skrecac ? no i to ulozenie silnika troche motor za waski sie wydaje bo jak dla mnie to mozna b bylo sie o niego poparzyc ;]
Napisano 21 Kwiecień 200618 l z bliska daj render i zapuść siatke z tego co widze to fajnie jednak lakier i ostrość moze troszke mnie zmylić :) Pozdrawiam
Napisano 22 Kwiecień 200618 l Model sam w sobie nie jes glupi, jesli bys popracowal nad materialami i oswietleniem wyszlo by cos fajnego, jeszcze troche pokombinuj bo szkoda marnowac modelu takim renderem
Napisano 27 Maj 200618 l Przez ten lakier wygląda jak zabawka, a o silnik to chyba naprawde można by się oparzyći, i ta lampa lakaś dziwna
Napisano 28 Maj 200618 l Autor Zaczalem niedawno rozkminiac vraya, wiec kiedys dam ten model w innym renderze ;P
Napisano 28 Maj 200618 l Bardzo mi sie podoba! Czy ispirowałeś sie jakimś motorem z OCC? Tymbardziej że to jest w scanline, ja go nie używam i nie umiałbym uzyskać z niego takiego efektu...
Napisano 28 Maj 200618 l Wiem, ze jest sporo ponizej poziomu forum:P no niewiem czy sporo ponizej...:D:D materialy bardzo slabe, kompletnie niewidac przez nie modelu, pozdr