gucias Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 tak sobie zrobiłem cos na pulpit w jedną godzinkę :) moze komu sie spodoba.... tak to sie prezentuje: CLICK wszystko spłodzone w Blenderze a oto ta tapetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 nieźle. szkoda tylko, że panoramicznie. pokusiłbym się o zdjęcie gradientu z tła, dodoanie w tle kilku(nastu) kulek i lekkiego DOFa na przedni plan :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostap.hg Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Nadawałoby się na Wallpaper gdyby nie pikseloza w pomarańczowych "miejscach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 fajne, dopracuj jw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Miłe dla oka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 oklepany motyw ale całkiem przyjemne wizualnie, kolorki mi pasują :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 kurde, no nie lubię takich wydziwiasów... normalnie ten mi się w jakiś dziwny sposób bardzo podoba pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2006 bardzo mnie cieszy ze się podoba bo miało się podobać :):):):):) a te wydziwiasy powstały poprostu po zesmoothowaniu i zdeformowaniu piłki nożnej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Cokolwiek to jest to łdnie to wygląda. Podoba mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
notdot Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 ach ten Blender :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 ladne, ale na tapete tego nie dam ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi