GrafMax Napisano 20 Sierpień 2003 Share Napisano 20 Sierpień 2003 Witam,czy ktoś mi może powiedzieć jak zamieszcza sie obrazki, bo chyba coś robie nie tak :( Wyświetliło mi się (w miejscu gdzie powinien być obrazek) Image could noot be shown - dlaczego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mORPH Napisano 20 Sierpień 2003 Share Napisano 20 Sierpień 2003 Prawdopodobnie twoj obrazek jest za duzy. Ile ma kb?? uzyj kompresji lub zmiejsz. Mozesz rowneiz zamiescici go na jakims serwerz i daj hotlnika tutaj. Pamietaj ze serwer musi oslugiwac hotlink. Polceam do tego onet.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 20 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2003 kolejne podejscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 20 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2003 02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 20 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2003 03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 20 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2003 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 20 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2003 05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 20 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2003 06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 20 Sierpień 2003 Share Napisano 20 Sierpień 2003 PIERWSZE MUSI WYGRAC. To pierwsze logo które chce mi sie skomentowac. Proste, czytelne, wpadajace w oko, eleganckie. MUSI WYGRAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 20 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2003 07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 20 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2003 08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 20 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2003 09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 20 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2003 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 20 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2003 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 20 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2003 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 20 Sierpień 2003 Share Napisano 20 Sierpień 2003 no tak ktores z tych logo zdecydowanie powinno wygrać. podoba mi sie to z myszą, ale tes to tymi czerwonymi lierami 3d, ale w napisie. kolejne to to jakby 3d. ogolnie no mrcinie genialna robota.a no i jeszcze numerek 10 powal prostotą, ale rzyciąa uwage i nie jest prostacki. to ja jednak wezme ta koszluk,pierwsze loga tak srdnio, ale jak moge mec cos takiego( chce jeszcze autograf twórcy, ale to juz na gg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Sierpień 2003 Share Napisano 20 Sierpień 2003 Super robota! Moje typy to 2 i 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 21 Sierpień 2003 Share Napisano 21 Sierpień 2003 A mnie najbardziej odpowiadaja: 3 i 10. Ale widac ze wszystkie propozycje zostaly stworzone ze znajomoscia tematu - dobra robota. Gratuluje! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris Napisano 24 Sierpień 2003 Share Napisano 24 Sierpień 2003 loga sa zawodowe ale jakos bardziej pasowałyby do corela itp pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 24 Sierpień 2003 Share Napisano 24 Sierpień 2003 Originally posted by kris loga sa zawodowe ale jakos bardziej pasowałyby do corela itp pozdrawiam no wlasnie, mi tez sie tak wydaje ze to bardziej pasuje do 2D niz 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0-Arh+ Napisano 25 Sierpień 2003 Share Napisano 25 Sierpień 2003 jak dla mnie wszystkie \'loga\' sa oki ale najbardziej przypadlo mi do gustu nr 10... reszta ma za duzo szczegloow i gdyby je pomniejszyc do takiego 2X2 cm to staja sie nieczytelne i nic nie widac... 10 rzadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 29 Sierpień 2003 Share Napisano 29 Sierpień 2003 Yo! A mnie najbardziej podoba się nr 1 i 2, bo bardzo mi się kojaży z grafiką komputerową (myszka czyli komputer + ołówek/pędzel czyli grafika = grafika komputerowa), ale nie koniecznie 3d. Jednak 0-Arh+ ma racje, że po pomniejszeniu stają się troszku nieczytelne. No i może rzeczywiście bardziej pasują do 2d. Także po głębszym namyśle najlepsze na logo serwisu wydają mi się nr 10 i 11. Ogólnie pracki są super. Świetna robota GrafMax. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 31 Sierpień 2003 Share Napisano 31 Sierpień 2003 myszka z olowkiem ownuje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 3 Wrzesień 2003 Share Napisano 3 Wrzesień 2003 Najlepsze projekty jakie widziałem dotychczas na forum.Gratuluję płodności i pomysłowości.Bardzo czyste przejrzyste a poza tym trafiające w sedno tematu.Jestem pewny że któryś z twoich projektów wygra. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi