Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autodesk wypuszcza nową poprawkę do maxa 8 http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=7176150&linkID=5573345
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Nie przypominam sobie, żeby wcześniej wypuszczali aż tak dużo service pack'ów... Chyba musieli coś porządnie zje..... , hmm... zepsuć ;P A tak na poważnie, to zbyt dużo tam nie poprawili i dziwi dlaczego nie wypuszczają pojedynczych sp (tj zeby nie było trzeba zaraz sciagac sp1 i sp2).
Napisano 28 Kwiecień 200618 l takie glupie pytanko mam, jak cos sciagnac ze strony autodesku? bo ja ciagle mam timeouta tam...
Napisano 28 Kwiecień 200618 l a ja nie wiem czemu nie moge sp3 zainstalować :/?? co jest grane wysakuje mi coś takiego: "nie można otworzyć pakietu poprawek. Skontaktuj się z producentem aplikacji w celu weryfikacji, czy to jest prawidłowy pakiet instalatora Windows"
Napisano 29 Kwiecień 200618 l Czy ty przypadkiem nie chciałeś odpalić pliku .msi ? Bo trzeba .exe (przynajmniej tak było wcześniej, sp3 nie sciągałem)
Napisano 29 Kwiecień 200618 l Co dodaje ten Sp3 bo juz go mam ale większych zmian to nie widze! Chyba musze kupić lornetke! Hehe!
Napisano 2 Maj 200618 l hehe tia likwidujemy drobne bledy i dodajemy powazne :D czy to na poważnie czy faktycznie coś naprawiamy tymi SP ? mi w maxie się w sumie nic nie sypie poza czasem nieusłuchanym booleanem. I jeszcze Twój text Rowr nie utwierdza mnie do zainstalowania SP :?
Napisano 2 Maj 200618 l zainstalowalem i nie dziala mi tak samo jak przy SP1 , wiesza sie przy oknie powitalnym
Napisano 22 Maj 200618 l ja po instalacji SP3 zauwazylem znaczna poprawe w operowaniu pamiecia przez Mental Raya. nie wysypuje sie juz, jak to mialo miejsce przedtem, przy scenkach bogatych w poly :]