Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie przypominam sobie, żeby wcześniej wypuszczali aż tak dużo service pack'ów... Chyba musieli coś porządnie zje..... , hmm... zepsuć ;P

A tak na poważnie, to zbyt dużo tam nie poprawili i dziwi dlaczego nie wypuszczają pojedynczych sp (tj zeby nie było trzeba zaraz sciagac sp1 i sp2).

Napisano

takie glupie pytanko mam, jak cos sciagnac ze strony autodesku? bo ja ciagle mam timeouta tam...

Napisano

a ja nie wiem czemu nie moge sp3 zainstalować :/?? co jest grane wysakuje mi coś takiego:

"nie można otworzyć pakietu poprawek. Skontaktuj się z producentem aplikacji w celu weryfikacji, czy to jest prawidłowy pakiet instalatora Windows"

Napisano

Czy ty przypadkiem nie chciałeś odpalić pliku .msi ? Bo trzeba .exe (przynajmniej tak było wcześniej, sp3 nie sciągałem)

Napisano

Co dodaje ten Sp3 bo juz go mam ale większych zmian to nie widze! Chyba musze kupić lornetke! Hehe!

Napisano
hehe tia likwidujemy drobne bledy i dodajemy powazne :D

czy to na poważnie czy faktycznie coś naprawiamy tymi SP ?

mi w maxie się w sumie nic nie sypie poza czasem nieusłuchanym booleanem. I jeszcze Twój text Rowr nie utwierdza mnie do zainstalowania SP :?

Napisano

ja po instalacji SP3 zauwazylem znaczna poprawe w operowaniu pamiecia przez Mental Raya. nie wysypuje sie juz, jak to mialo miejsce przedtem, przy scenkach bogatych w poly :]