Marcin Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Autodesk wypuszcza nową poprawkę do maxa 8 http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=7176150&linkID=5573345
streaker Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Nie przypominam sobie, żeby wcześniej wypuszczali aż tak dużo service pack'ów... Chyba musieli coś porządnie zje..... , hmm... zepsuć ;P A tak na poważnie, to zbyt dużo tam nie poprawili i dziwi dlaczego nie wypuszczają pojedynczych sp (tj zeby nie było trzeba zaraz sciagac sp1 i sp2).
rowr Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 hehe tia likwidujemy drobne bledy i dodajemy powazne :D
mietafix Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 takie glupie pytanko mam, jak cos sciagnac ze strony autodesku? bo ja ciagle mam timeouta tam...
bugas Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 a ja nie wiem czemu nie moge sp3 zainstalować :/?? co jest grane wysakuje mi coś takiego: "nie można otworzyć pakietu poprawek. Skontaktuj się z producentem aplikacji w celu weryfikacji, czy to jest prawidłowy pakiet instalatora Windows"
streaker Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 Czy ty przypadkiem nie chciałeś odpalić pliku .msi ? Bo trzeba .exe (przynajmniej tak było wcześniej, sp3 nie sciągałem)
Aras_x1 Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 Co dodaje ten Sp3 bo juz go mam ale większych zmian to nie widze! Chyba musze kupić lornetke! Hehe!
Jim mee Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 hehe tia likwidujemy drobne bledy i dodajemy powazne :D czy to na poważnie czy faktycznie coś naprawiamy tymi SP ? mi w maxie się w sumie nic nie sypie poza czasem nieusłuchanym booleanem. I jeszcze Twój text Rowr nie utwierdza mnie do zainstalowania SP :?
ReflectVision Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 zainstalowalem i nie dziala mi tak samo jak przy SP1 , wiesza sie przy oknie powitalnym
arev Napisano 22 Maj 2006 Napisano 22 Maj 2006 ja po instalacji SP3 zauwazylem znaczna poprawe w operowaniu pamiecia przez Mental Raya. nie wysypuje sie juz, jak to mialo miejsce przedtem, przy scenkach bogatych w poly :]
Rekomendowane odpowiedzi