torm Napisano 26 Kwiecień 2006 Napisano 26 Kwiecień 2006 takie male:) tylko nie oceniajcie stron z portfolio bo sa z przed lat:P http://newdimention.prv.pl/
Maceo Napisano 26 Kwiecień 2006 Napisano 26 Kwiecień 2006 Średni experience musze przyznać. Wchodzę - wali po oczach okienkiem z prvała. Małe to, niknie mi na ekranie. Grafa całkiem spoko. Wolne intro - ostrzega, że może być cienko dalej. Staram siękliknąć bo myślę, żę to logo otwierające pop-up... Nic, tylko "z przed lat" dzwięki irytujące na maxa. Coś się kręci... Kilkam. Nie mogę ani odczytać maila, aniadresów stron, do których linki nie działają. Wychodzę.... Zapominam... Ale piszę jeszcze kilka słów na forum, żeby się z Toba podzielić wrażeniem. i dopiero zapominam.
torm Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Napisano 26 Kwiecień 2006 cos musisz miec nie teges albo z kompem albo z oczami:P bo mi wszystko dziala i wszystko widze:P
Maceo Napisano 26 Kwiecień 2006 Napisano 26 Kwiecień 2006 1. sprawa - widzę to co powinienem, czyli mały napis na środku i niewyraźna czcionka - kontakt i linki 2. jeżeli by rzeczywiście się źle wyświetlało to nie jest problem odbiorcy, a za takiego tu robię. tak jak pisałem, jak Ty nie zrobisz, żeby przekonać odbiorcę to nikt tego nie zrobi, a tym bardziej nie jest to problem odbiorcy.... on wychodzi i zapomina. ale styl tego ciutciut jest spoko, tylko, że największy problem jest to, że tu nic nie ma ....
Vorek Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 Żeby tak drastycznie minimalistyczne portfolio się borniło to zawartość musi być dobra, póki co Twoje się nie broni. Pozdrawiam
piksar Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 coś nie tak, klikam napis, wyskakuje portfolio i kontakt, klikam portfolio i jakieś forum wyskakuje czy cos o muzyce klikam drugi linki i co ? ................please wait czyta czyta czyta - mam wolny internet przestraszam sie o coś jest, mroczne i mało prac
Rekomendowane odpowiedzi