filoos Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 A wiec witam po dłuższej nieobecności, zacząłem w te święta robić kuraka ale z braku czasu nie dopieściłem go niestety, model uważam za skonczony.
Touch Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 ...dobrze, że nie zrobiłeś kaczki, pewnie już by Cię inwigilowali...
filoos Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Napisano 28 Kwiecień 2006 no fakt kaczki to jest temat tabu w polsce ostatnio ;p
tpiatek Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 hehe .. zabawny :) fajny .. może tylko skorupka przygruba Pozdrawiam
dariusz Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 popracuj na renderingiem, to jest scanline? ciemno jest i ta kaczka wisi w powietrzu
filoos Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Napisano 28 Kwiecień 2006 to jest kura dareg ;p to jest scanline
BLADE Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 to nei jest jkura a chybryda kury z kaczką... kura nei ma takich kaczych łap...
filoos Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Napisano 28 Kwiecień 2006 bo to jest kurak mutant, a te nogi to mu słóża do wysysania mózgów ;]
piksar Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 krawat zrób w paski biało, czerwone - będzie ładny premier skorupka, render - poprawa
filoos Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Napisano 28 Kwiecień 2006 jak zrobic zeby skorupka była cieńsza, zeby niepotrzebnie nie grzebać??
filoos Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Napisano 28 Kwiecień 2006 przniosłem topik do WIP'a bo chyba przy nim pogrzebie ;] taki render inny troche.
piksar Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 fajnie wyszło, żeby tylko Cię nie zamkneli
filoos Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Napisano 28 Kwiecień 2006 mam nadzieje ze nie zamkną ;p perwercha jak sie patrzy (na krawat) ;p edit:co z tą skorupką?
hawrok Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 paski na krawacie bardzies pod ukos zrob :D
hkropinski Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 no model jest w porzadku i przy leprzych materialach i renderze bylo by bardzo dobrze, pozdarwiam
Jonasz_Real Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 Ciekawie to wygląda, nie rób zadnych pisanek. To juz trochę za póżno na święta. Ja bym zrobił cos co jest związane z polityką. Bo mi przypomina krawat. Zrób kwacha, kaczora, leppera może jeszcze Gietrycha na tle sejmu albo bójkę w sejmie albo przy kieliszkach ;).
vv3k70r Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 krawat obowiazkowo bialo czerwony, jak skorupke scienic klikneiciem juz powiedzialem na priv dareg-to jest scanline, to jest kura, to jest model, tam nei ma powietrza, jesli przedstawiamy model otoczenie i kompozycja nei jest potrzebne i nei wolno sie wypowiadac o czyms czego nei przedstawiamy, nei wypada rowniez sugerowac ze przy robieniu kurczaka kot miauczal za oknem bo nei jest to celem przedstawiania modelu kury, jedyne czego brakuje to siatki, czepianei sie o to ze samochody nei lataja uwazam za bezsens, i sugerowalbym ograniczac opienie do rzeczy ktore sa, czyli: modelarzy o medele sie czepiamy, teksturerow o teksturki, ustawiacza o oswietlenei i telko, a animatora o rig i kosci, a jesli to sie rusza to o ruch, zgrabnosc, ekspresje i ewentualnei timingi jesli praca jest skonczona :) i wtedy kazdy dostanie do swojej pracy komentarz dotyczacy tego and czym rpacuje,
Rekomendowane odpowiedzi