Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

A wiec witam po dłuższej nieobecności, zacząłem w te święta robić kuraka ale z braku czasu nie dopieściłem go niestety, model uważam za skonczony.

kura13bk.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

...dobrze, że nie zrobiłeś kaczki, pewnie już by Cię inwigilowali...

Napisano

popracuj na renderingiem, to jest scanline?

ciemno jest i ta kaczka wisi w powietrzu

Napisano

to nei jest jkura a chybryda kury z kaczką... kura nei ma takich kaczych łap...

Napisano
  • Autor

bo to jest kurak mutant, a te nogi to mu słóża do wysysania mózgów ;]

Napisano

krawat zrób w paski biało, czerwone - będzie ładny premier

skorupka, render - poprawa

Napisano
  • Autor

jak zrobic zeby skorupka była cieńsza, zeby niepotrzebnie nie grzebać??

Napisano
  • Autor

przniosłem topik do WIP'a bo chyba przy nim pogrzebie ;] taki render inny troche.

kurakkarton3za.jpg

Napisano
  • Autor

mam nadzieje ze nie zamkną ;p perwercha jak sie patrzy (na krawat) ;p

edit:co z tą skorupką?

Napisano

Ciekawie to wygląda, nie rób zadnych pisanek. To juz trochę za póżno na święta. Ja bym zrobił cos co jest związane z polityką. Bo mi przypomina krawat. Zrób kwacha, kaczora, leppera może jeszcze Gietrycha na tle sejmu albo bójkę w sejmie albo przy kieliszkach ;).

Napisano

krawat obowiazkowo bialo czerwony, jak skorupke scienic klikneiciem juz powiedzialem na priv

dareg-to jest scanline, to jest kura, to jest model, tam nei ma powietrza, jesli przedstawiamy model otoczenie i kompozycja nei jest potrzebne i nei wolno sie wypowiadac o czyms czego nei przedstawiamy, nei wypada rowniez sugerowac ze przy robieniu kurczaka kot miauczal za oknem bo nei jest to celem przedstawiania modelu kury, jedyne czego brakuje to siatki,

czepianei sie o to ze samochody nei lataja uwazam za bezsens, i sugerowalbym ograniczac opienie do rzeczy ktore sa, czyli:

modelarzy o medele sie czepiamy,

teksturerow o teksturki,

ustawiacza o oswietlenei i telko,

a animatora o rig i kosci,

a jesli to sie rusza to o ruch, zgrabnosc, ekspresje i ewentualnei timingi jesli praca jest skonczona :)

i wtedy kazdy dostanie do swojej pracy komentarz dotyczacy tego and czym rpacuje,