sammael_at Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 witam, dluugo myslalem nad pomyslem do tej bitwy, i wkoncu wykoncypowałem cos w stylu: ewolucja czlowieka od małpy, ktora idzie dalej i zamienia sie w jakiegos kosmite czy coss, albo cos w stylu biblijnym, tzn taki zamkniety krag tak jakby moznabylo panorame z tego zrobic, narazie sie nad tym zastanawiam :) koncept: no to pierwszy , jak juz sie na jeden z nich zdecyduje,to zabieram sie do pracy, dwie mozliwosci, gorna, i dolna ;))))) na gorze powolna symbioza czlowieka z maszyna, , jeszcze dolna tak sobie myslalem zeby czlowiekowi rosly skrzydla, i zamienial sie w aniola powoli,
Leru Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 sammael_at -> super, że też się przyłączyłeś :) pomysł bardzo fajny, wrzucaj koncept i jedziesz. Powodzenia
sammael_at Napisano 2 Maj 2006 Autor Napisano 2 Maj 2006 wybaczcie, na koncepty bedzie trzeba poczekac do jutrzejszego wieczora, bo spontanicznie jedziemy do wisly ze znajomymi :D do zobaczenia jutro :)
Grudzien Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 aa to bede czekac bo pomysl oryginalny sie wydaje wydawac =P
Grudzien Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 hehhe ale zes se wymyslil :P tak w ogole to widze ze przyszlosc czlowieka spostrzegasz w bardzo rozowych kolorach -]
sammael_at Napisano 12 Maj 2006 Autor Napisano 12 Maj 2006 jakis update wreszcie,, zaczalem od malpy, bo wiem ze ona bedzie napewno, co bedzie pozniej ,to sie zobaczy jak dojde do czlowieka ;x nie ma czasu no, nie ma czasu :[ rysunek robiony na podstawie encyclopedii, jak bede miec dostep do skanera, to wrzuce tutaj skana czy cos :)
Azakiel Napisano 13 Maj 2006 Napisano 13 Maj 2006 mi to wygląda jak wycięty jpeg pojechany smudgem no ale ja sie tam nie znam i tak sobie pod nosem mamroczę :-)
sammael_at Napisano 13 Maj 2006 Autor Napisano 13 Maj 2006 hmmm.. nie, to nie jest wyciaty jotpeg pojechany smudgem :F to jest rysowane z ksiazki, ale masz racje ze to tak wyglada :F musze szczegoly dodac -.- ej, ale obciach ;D
sammael_at Napisano 13 Maj 2006 Autor Napisano 13 Maj 2006 i z sierscia ;E - dobrze ze czlowiek wspolczesny nie jest tak owlosiony, bo bym sie zajechal od klikania ta myszka ;p
Imie Moje Napisano 14 Maj 2006 Napisano 14 Maj 2006 Pomysł ciekawy, choć kiedyś widziałem podobną wizję na Discovery :) Mała sugestia tylko odemnie :) Nie wiem jakie chcesz dać tło i czym zastąpisz kolor biały ale może podziel pracę na takie małe prostokąty, każdy dla danej istoty i jej epoki. Praca by była ciekawsza i mógłbyś uzyskać jeszcze lepszy efekt :) Ale to tylko moja drobna sugestia 3m się :)
sammael_at Napisano 16 Maj 2006 Autor Napisano 16 Maj 2006 o, pomysl mi sie podoba :-)) pomysle nad tym, ale cholera, malo czasu mam ,a mnostwo rooboty ;/
Roli Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 Jo fajny pomysł :) ale taki jak dla mnie za duży przeskok miedzy homo-sapiens a tym ludzikiem w stateczku (tj. to polaczenie z maszyna ;) ) ale to takie moje odczucie, mam taka sugestie moze jako kolejny etap po prostu dodac takiego czlowieka np z rekawica taka mechaniczna - cos na ksztal cyborga co by nieco zmiekkczyc przejscie ewolucji ;) - ale jak pisalem to tylko sugestia :D a moze takie roboty ze skrzydlami =D Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi