Napisano 1 Maj 200618 l witam, dluugo myslalem nad pomyslem do tej bitwy, i wkoncu wykoncypowałem cos w stylu: ewolucja czlowieka od małpy, ktora idzie dalej i zamienia sie w jakiegos kosmite czy coss, albo cos w stylu biblijnym, tzn taki zamkniety krag tak jakby moznabylo panorame z tego zrobic, narazie sie nad tym zastanawiam :) koncept: no to pierwszy , jak juz sie na jeden z nich zdecyduje,to zabieram sie do pracy, dwie mozliwosci, gorna, i dolna ;))))) na gorze powolna symbioza czlowieka z maszyna, , jeszcze dolna tak sobie myslalem zeby czlowiekowi rosly skrzydla, i zamienial sie w aniola powoli,
Napisano 2 Maj 200618 l sammael_at -> super, że też się przyłączyłeś :) pomysł bardzo fajny, wrzucaj koncept i jedziesz. Powodzenia
Napisano 2 Maj 200618 l Autor wybaczcie, na koncepty bedzie trzeba poczekac do jutrzejszego wieczora, bo spontanicznie jedziemy do wisly ze znajomymi :D do zobaczenia jutro :)
Napisano 4 Maj 200618 l hehhe ale zes se wymyslil :P tak w ogole to widze ze przyszlosc czlowieka spostrzegasz w bardzo rozowych kolorach -]
Napisano 12 Maj 200618 l Autor jakis update wreszcie,, zaczalem od malpy, bo wiem ze ona bedzie napewno, co bedzie pozniej ,to sie zobaczy jak dojde do czlowieka ;x nie ma czasu no, nie ma czasu :[ rysunek robiony na podstawie encyclopedii, jak bede miec dostep do skanera, to wrzuce tutaj skana czy cos :)
Napisano 13 Maj 200618 l mi to wygląda jak wycięty jpeg pojechany smudgem no ale ja sie tam nie znam i tak sobie pod nosem mamroczę :-)
Napisano 13 Maj 200618 l Autor hmmm.. nie, to nie jest wyciaty jotpeg pojechany smudgem :F to jest rysowane z ksiazki, ale masz racje ze to tak wyglada :F musze szczegoly dodac -.- ej, ale obciach ;D
Napisano 13 Maj 200618 l Autor i z sierscia ;E - dobrze ze czlowiek wspolczesny nie jest tak owlosiony, bo bym sie zajechal od klikania ta myszka ;p
Napisano 14 Maj 200618 l Pomysł ciekawy, choć kiedyś widziałem podobną wizję na Discovery :) Mała sugestia tylko odemnie :) Nie wiem jakie chcesz dać tło i czym zastąpisz kolor biały ale może podziel pracę na takie małe prostokąty, każdy dla danej istoty i jej epoki. Praca by była ciekawsza i mógłbyś uzyskać jeszcze lepszy efekt :) Ale to tylko moja drobna sugestia 3m się :)
Napisano 16 Maj 200618 l Autor o, pomysl mi sie podoba :-)) pomysle nad tym, ale cholera, malo czasu mam ,a mnostwo rooboty ;/
Napisano 24 Maj 200618 l Jo fajny pomysł :) ale taki jak dla mnie za duży przeskok miedzy homo-sapiens a tym ludzikiem w stateczku (tj. to polaczenie z maszyna ;) ) ale to takie moje odczucie, mam taka sugestie moze jako kolejny etap po prostu dodac takiego czlowieka np z rekawica taka mechaniczna - cos na ksztal cyborga co by nieco zmiekkczyc przejscie ewolucji ;) - ale jak pisalem to tylko sugestia :D a moze takie roboty ze skrzydlami =D Pozdrawiam