Napisano 2 Maj 200618 l Oto mój samochodzik sterowany radiem. Render w mental ray`u, a model w 3dsmaxie.(trochę dziwny render jak na taki "pojazd":P) http://img254.imageshack.us/img254/7378/auto0ao.jpg
Napisano 3 Maj 200618 l Mi się podoba, ale co się stało z materiałem okien? Imho powinien być nieco bardziej przezroczysty, chyba że taki miał być w założeniu.
Napisano 3 Maj 200618 l Autor W takich zabawkach zazwyczaj nie ma wnetrza wiec i nie ma przezroczystych szyb :P
Napisano 3 Maj 200618 l ładnei wyszło, czepiłbym sie modelingu przedniej szyby, zlewa sie z nadwoziem
Napisano 5 Maj 200618 l no mi sie podoba tylko ten material "przedniej" szyby kiepski. Tak jak napisal Piskar zlewa sie z reszta co daje nieladny efekt.
Napisano 8 Maj 200618 l przypmina troche taką tanią podrobkę hot wheelsa, meterialy i oswietlenie slabe, pozdr
Napisano 8 Maj 200618 l Tu jest tylko podłoga, czy jest też ściana? Bo jeśłi jest ściana to zlewa sięz podłogą! A jeśłi nie ma to nie wiem dlaczego ale mam złudzenie jak by tam była ściana.
Napisano 8 Maj 200618 l Tu jest tylko podłoga, czy jest też ściana? Bo jeśłi jest ściana to zlewa sięz podłogą! A jeśłi nie ma to nie wiem dlaczego ale mam złudzenie jak by tam była ściana. to masz zle zludzenie