slizgi Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Witam prezentuje 2 nowe pracki wykorzystane w musicdiscu The Awakening: Part Second, z pod skrzydel Allien Senses. oto one pierwsza: North Guards Eliete, wykonana mysza w ps jak zawsze ;) i druga: Mystic Forest (II) ta wykonana juz tabletem ( o dziwo zaczol chodzic, ale juz przestal, jakis chyba pogiety jest mocno ;/ ) pozdrawiam
krzyhhh Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 rewelka ;) i widzę że forest trochę przerobiłeś :D pozdro stary ;)
slizgi Napisano 3 Maj 2006 Autor Napisano 3 Maj 2006 nie nie foresta nie przerabialem to 2 nowy:), bo tamten byl za bardzo speedapintingowy chociaz ten tez robilem tylko ok 4 h :P
Łukasz Jaskólski Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 w 1 krzyz zbyt podobny do woja wielkoscia i kolorem; dałbys krzyz o polowe wiekszy to bylo wieksze napięcie w kompozycji ( no i ciemniejszy zdeko zeby był i blizej ) po tych promieniach trudno wywnioskowac skad pada swiatło. 2 bardzo mi sie widzi , dobra robota pozdro
ReflectVision Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 pierwszy rysowany mysza jest lepszy od 2go :) piekne poprostu piekne , klimatem przypomina mi the elder scrools oblivion
slizgi Napisano 3 Maj 2006 Autor Napisano 3 Maj 2006 dzieki dzieki Łukasz Jaskulski => wiesz hmm moze fakt tego nie widac, zamierzenie bylo takie ze krzyz jest tuz zaraz z przodu, a koles dalej, ale fakt moze byc tego nie widac, co do switla, to jak jzu skonczylem i oddalem finala to tez zauwazylem ze te promienie i wolumetryki nijak sie maja do zrodla, no ale :) czlowiek sie uczy na bledach :P :) greet i ide na piwko :)
kipalol Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 tak !!!Ta 2 praca bardzo klimatyczna !! Jak ja zobaczyłem normalnie chciałem sie połozyc na podłodze i poczekac do lata!!xD
Pablonardo Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 w lasku brakuje mi tylko krasnala:D 2. pracka good, 1. nie za bardzo mi przypadła do gustu. dajesz dalej slizgi:)
yookeer Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 No w ogole nie czaje w 2 tych czerwonych kropek :) jakas zaraza :P? ale ogolnie ekstra! JoKeR
Jonasz_Real Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 No to facet, powinienies sobie kupic teraz tablet. Potem bedziesz jeszcze bardziej wymiatał :) Druga praca jak najbardziej mi się podoba. Tak trzymaj.
slizgi Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 yoker kolory listkow sa czasem takei ronorakie ze mnie taka czerwien nie razi, polecam polazic po lesie sobie:) ja jak gdzies wlece i mi ise tam podoba to zarazanalizuje jak to namalowac :) heheh takie moje zboczenie :)
misiekhc Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 kup sobie szybko tablet, bo ladnie ci to idzie, a warto zainwestowac te 400zl w graphire i sie rozwijac, bo na myszy daleko nie pojedziesz
slizgi Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 jo wiem, bede musial cos wycudzic, ale to po zmianie kompa jak fundusze i zarobki mi pozwola :)
TeNZuO Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 Pierwsza praca surowa, druga niemal basniowa. Schylam sie ku drugiej, generalnie bardzo dobrze.
slizgi Napisano 7 Maj 2006 Autor Napisano 7 Maj 2006 a to moze pokaze ten las jak sie podoba w wiekszych rozmiarach :P
Rekomendowane odpowiedzi