Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam prezentuje 2 nowe pracki wykorzystane w musicdiscu The Awakening: Part Second, z pod skrzydel Allien Senses. oto one

pierwsza: North Guards Eliete, wykonana mysza w ps jak zawsze ;)

north_guards_elite.jpg

i druga: Mystic Forest (II) ta wykonana juz tabletem ( o dziwo zaczol chodzic, ale juz przestal, jakis chyba pogiety jest mocno ;/ )

mystic_forest2.jpg

pozdrawiam

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo fajne klimatyczne pracki

:)

pozdro

Napisano
  • Autor

nie nie foresta nie przerabialem to 2 nowy:), bo tamten byl za bardzo speedapintingowy chociaz ten tez robilem tylko ok 4 h :P

Napisano

w 1 krzyz zbyt podobny do woja wielkoscia i kolorem;

dałbys krzyz o polowe wiekszy to bylo wieksze napięcie w kompozycji ( no i ciemniejszy zdeko zeby był i blizej ) po tych promieniach trudno wywnioskowac skad pada swiatło.

2 bardzo mi sie widzi , dobra robota

pozdro

Napisano
  • Autor

dzieki dzieki

Łukasz Jaskulski => wiesz hmm moze fakt tego nie widac, zamierzenie bylo takie ze krzyz jest tuz zaraz z przodu, a koles dalej, ale fakt moze byc tego nie widac, co do switla, to jak jzu skonczylem i oddalem finala to tez zauwazylem ze te promienie i wolumetryki nijak sie maja do zrodla, no ale :) czlowiek sie uczy na bledach :P :) greet i ide na piwko :)

Napisano

tak !!!Ta 2 praca bardzo klimatyczna !! Jak ja zobaczyłem normalnie chciałem sie połozyc na podłodze i poczekac do lata!!xD

Napisano

w lasku brakuje mi tylko krasnala:D

2. pracka good, 1. nie za bardzo mi przypadła do gustu.

dajesz dalej slizgi:)

Napisano

No w ogole nie czaje w 2 tych czerwonych kropek :) jakas zaraza :P? ale ogolnie ekstra!

JoKeR

Napisano

No to facet, powinienies sobie kupic teraz tablet. Potem bedziesz jeszcze bardziej wymiatał :) Druga praca jak najbardziej mi się podoba.

Tak trzymaj.

Napisano
  • Autor

yoker kolory listkow sa czasem takei ronorakie ze mnie taka czerwien nie razi, polecam polazic po lesie sobie:) ja jak gdzies wlece i mi ise tam podoba to zarazanalizuje jak to namalowac :) heheh takie moje zboczenie :)

Napisano

kup sobie szybko tablet, bo ladnie ci to idzie, a warto zainwestowac te 400zl w graphire i sie rozwijac, bo na myszy daleko nie pojedziesz

Napisano
  • Autor

jo wiem, bede musial cos wycudzic, ale to po zmianie kompa jak fundusze i zarobki mi pozwola :)

Napisano

Pierwsza praca surowa, druga niemal basniowa.

Schylam sie ku drugiej, generalnie bardzo dobrze.