patry Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Jestem początkującym grafikiem i to jest jedna z moich pierwszych pracek Info: program - 3dsmax 6 render - mental ray bez żadnych przeróbek w PS http://www.biurko3d.republika.pl/basen2.jpg http://www.biurko3d.republika.pl/w_basenie.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Witaj :) nie jest zle.. aż tak źle płytki nie dopasowane.. woda nie trzyma poziomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 woda nie trzyma poziomu. poniewaź gdzieś dalej może ktoś wskoczył do wody i sie pofalowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 ee tam, woda trzyma poziom jak najbardziej, to basen jest krzywo zbudowany ;] Prześwietliłeś nieco, zwłaszcza na drabince, robiłeś z tutka ? jakoś mi się kojarzy podobny tutek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 To jakby koleś jakiś wskoczył to by fala była zgarbiona a ta jest płaska.. tylko ta forma na powierzchni jest.. ale ta mi się lepiej podoba pracka niż pokój :) heh pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 czemu fugi wystaja:D gdyby nie kafelki to by było nawet fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 co do tutka, to wszystko zrobiłem sam matodą prób i błędów, ale przyznaje sie że kafelki są do bani (nienawidze układać teksturek bo nigdy mi to nie wychodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Cos woda odbiega od poziom wasserwagi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 woda nie jest taka zla :) nie potrzebnie podpisujesz te rendery, brzydka czcionka , taka ... zwykla ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Drabinka za mało poly i chyba napromieniowana jest, że tak śweci... :) Ogólnie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 podpisuje rendery, bo ktoś może mi te rendery ukraść, podpisać sie a potem się chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 hehe :) moze tak byc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 5 Maj 2006 Autor Share Napisano 5 Maj 2006 a jak oceniacie moją pracę jak na wiek? (mam 13 lat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 trzeba było wszystkie swoje dzieła wetknąc do jednego wątku, bo straszny bajzel się zrobił. Patrz ile masz odpisywania i we wszystkich wątkach piszesz prawie to samo. Licznik postów przekręcisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 a jak oceniacie moją pracę jak na wiek? (mam 13 lat) wg mnie nie liczy sie wiek tylko doswiadczenie edit : musiales wszedzie to samo pisac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 5 Maj 2006 Autor Share Napisano 5 Maj 2006 Sorki, ale na początku nie wiedziałem, że można zrobić jeden temat z kilkoma pracami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostap.hg Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 to nie basen jest krzywy, to WODA ŹLE SIĘ NALAŁA ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 No to może ocencie moją pracę ze względu na siedzenie w 3D? 3D zajmuje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 10 Maj 2006 Autor Share Napisano 10 Maj 2006 http://www.biurko3d.republika.pl/w_basenie.jpg A jak oceniacie to? (to jest wnętrze tego samego basenu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 widze że głównym elementem sceny jest Twój niesubtelny podpis :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 kto chce ukraść te prace?... :) ta pracka mi sie bardziej podoba od tej wizualizacji pokoju...poczytaj i próbuj light contest http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=10885 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 Co ma pokój do basenu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi