bartq Napisano 22 Sierpień 2003 Share Napisano 22 Sierpień 2003 Hejka Postanowilem wreszcie zakonczyc nad nim prace bo juz za duzo czasu sie z nim mecze a chcialbym zaczac robic cos nowego... A wiec oto on: Jak znajde chwilke czasu to zrobie jeszcze inne ujecie... >Link do wip\'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 22 Sierpień 2003 Share Napisano 22 Sierpień 2003 poproszę tylko jakieś piekne ujęcie z przodu, najlepiej trochę przekrzywione (chodzi mi o to, żeby kamera nie była poziomo ale trochę skręcona) w rozdziałce 1024x768 :D:D:D [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 23 Sierpień 2003 Share Napisano 23 Sierpień 2003 to pierwsze ujecie mi sie nie podoba...a reszta qll:)) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 23 Sierpień 2003 Share Napisano 23 Sierpień 2003 not bad ale jest kilka bugów ps. gdzie przdnia szyba w drzwaiach ma uszczelke [co?] bo patrze i niewidze :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 23 Sierpień 2003 Share Napisano 23 Sierpień 2003 no pieknie !! :o 1 render wyglada jak jakas zapowiedz animacji :) ...jakby kamera miala jechac do ujecia na 2 renderku :) a potem jeszcze gdzies do 3 (zblizenia na detale, szybki przejscia miedzy kadrami). Jakbys taka animke zrobil to by bylo cooool !! nawet w roz. 340/240 :) ps. szkoda ze nie ma tablicy z tylu... ale to taki maly szczegol [spox] Pozdrawiam [piwo] ...zajebisty ten 2 render !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 24 Sierpień 2003 Share Napisano 24 Sierpień 2003 czego mi Bozia poskapila talentu :( ja nad swoja bryka juz siedze uchuchu i konca nie widac. Takie widoki mnie zalamuja :D powiem krotko SWIETNIE TO WYGLADA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 24 Sierpień 2003 Share Napisano 24 Sierpień 2003 mam nadzieję, że zrobisz jeszcze jakieś inne ujęcia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 24 Sierpień 2003 Share Napisano 24 Sierpień 2003 Tak się dziwnie składa, że ja też robię focusa. Powiedz mi jakiego materiału użyłeś i jak zrobiłeś odbicia? Załączyłem mojego focusa, również stuningowanego, ale jeszcze nie oteksturowanego bo nie wiem jak zrobić lakier :( Jest jeszcze duuuuuuuuuuużo błędów w tym modelu i to widać gołym okiem, ale to wszystko do poprawki, chodzi mi o ogólny zarys i o lakier... doradzicie coś? P.S Jak zrobiłeś teksturę na tylnie światła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 29 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2003 Nowy render: Poprobowalem troche z obrocona kamera ale wg mnie tak lepiej wyglada=] Ma jeszcze troche bledow no ale trudno, te co sa juz zostana :| Nastepny samochod bedzie duuuzo lepszy :D Co do lakieru to w pelnej wersji brazila jest gotowy material lakieru i ja go wykorzystalem, dodatkowo z boku ustawilem bialego swiecacego plane\'a. Wywalilem z lakieru odbijanie mapy hdri Tylne swiatla: Na klosz wrzucilem bump mape w paski i wrzucilem ja tez do reflect. Wnetrze swiatel: Do kanalu bump wrzuculem gradient map ustawione na kwadratowy (zeby byly takie jakby piramidki), wrzucilem to tez do reflect. Hehe pewnie cos zamotalem ale trzeba poprostu poprobowac. Loozack ma gdzies linka do fajnej strony gdzie pisze jak zrobic swiatla=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 29 Sierpień 2003 Share Napisano 29 Sierpień 2003 To jest prośba do Luuuuuuzaka ;P Bardzo byłbym dźwięczny za malutkiego linka do tej stronki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 29 Sierpień 2003 Share Napisano 29 Sierpień 2003 a jak zrobić te wklęśnięcia w przednich reflektorach? Bo Booooooooolinem sie nie da, jakieś farmazony wychodzą :( Zdradzisz sekreta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 29 Sierpień 2003 Share Napisano 29 Sierpień 2003 Bartq, ja nic nie mówię... no nie mam słów :o nie wiem jak możesz powiedzieć, że następny model będzie jeszcze lepszy, jak już ten jest według mnie perfekcyjny :) no i jeszcze ten render 1024x768, dzięki ci !!!! napewno nie tylko ja się z tego cieszę [piwo] a propo linka, ten tutek jest >tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 29 Sierpień 2003 Share Napisano 29 Sierpień 2003 mam prośbe otwórz drzwi i pokaż środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 29 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2003 Eh nie ma co pokazywac, naprawde:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 30 Sierpień 2003 Share Napisano 30 Sierpień 2003 niezle niezle wlasnie pokaz srodek albo daj ujecie jak kierowca widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Sierpień 2003 Share Napisano 30 Sierpień 2003 trochę się ogarnąłem, więc teraz mogę coś mądrzejszego powiedzieć... chyba :) twój model tak mi się spodobał, że marzy mi się ztuningowanie tak Focusa w rzeczywistości :cool: niesamowicie trafnie, według mnie, dobrałeś wszystkie elementy i dzięki temu powstała jedna spójna całość - sportowa, agresywna linia, felgi 5-cio ramienne, ehh... i w dodatku jeszcze mój ulubiony kolor :) mamo, kup mi !! [lol2] Great work Bartq [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Sierpień 2003 Share Napisano 30 Sierpień 2003 Loozac cyba nigdy focusa rs niewidziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Sierpień 2003 Share Napisano 30 Sierpień 2003 Sikham, jakbyś był bardziej spostrzegawczy to byś zobaczył, że na WIPie zamieściłem autorowi zdjęcia Focusa RS, na których się wzorował przy robieniu przedniego zderzaka :P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Sierpień 2003 Share Napisano 30 Sierpień 2003 no to niewidzę sensu tuningować focusa można kupić rs i co najwyżej tylny spoiler :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 30 Sierpień 2003 Share Napisano 30 Sierpień 2003 Dzięki za linka Loooozak, ale niestety mam tego tutka... myślałem że coś lepszego masz. Ale jest git... może mi ktoś odpowie na pytanie jak zrobić wcięcia w światłach (nie w samochodzie), na żarówki jakby kto nie wiedział? Bart, pokaż środek ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 31 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2003 Swiatla robilem splajnami :| tak wygladaja w lowpoly, moze Ci to w czyms pomoze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 31 Sierpień 2003 Share Napisano 31 Sierpień 2003 Łaaaadny, baaarzo ładny :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 31 Sierpień 2003 Share Napisano 31 Sierpień 2003 Dzienx za wyjaśnienie :) Bardzo się przydało, a właściwie rozwiązało to mój problem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 no i tapetka na pulpit gotowa :D fuul wypas ekstra robota :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 mi troszke ten kolor nie pasuje ale model jest fajny i to bardzo (tym bardziej ze to moje ulubione autko :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi