Matys Napisano 22 Maj 2006 Autor Napisano 22 Maj 2006 dlonie bede jeszcze mapowale i texturowal wiec jeszcze tam pozmieniam + normal mapka wiec powinno byc cool. ... renrerki sa slabe bo jak mam czekac wiecej niz 5min na cos to mnie na sama mysle zniecheca. poza tym z samym oswietleniem bede walczyl chyba na koncu. rendera tak na szybko z cieniami na brodzie. prosze tylko nic nie mowcie o cieniach tej brody... i tak czekalem chyba z 5 min :D
KLICEK Napisano 22 Maj 2006 Napisano 22 Maj 2006 ... cholera nawet nie wiesz jak mam ochote wyzwac Cie na jakas bitwe ;) pewnie bym chwalebnie polegl ale jaka to byla by zabawa!! eee dla zabawy spoko mozemy sie pobic , ale o zlote kalesony to nie ;) Co do postaci jest lepiej :) jak w przyszlosci robisz buta to pierw zrob stope zwyczajna max low poly , i potem z tego zrob bucika tak jest najlatwiej :)
Matys Napisano 28 Maj 2006 Autor Napisano 28 Maj 2006 oj strasznie sie zaniedbalem z tym modelam :/ powoli do niego wracam. malutki updajcik 1
Secator Napisano 28 Maj 2006 Napisano 28 Maj 2006 ta żyła na ramieniu... achh :D dobra praca. chociaż.. buty ma śmieszne, kolczuga jest brzydka i jedynie broda sprawia pozory krasnoludowania.
Matti Napisano 29 Maj 2006 Napisano 29 Maj 2006 bardzo zacny topor:] cala postac wypas, jednak na krasnoluda to nie za bardzo wyglada(ale kogo to obchodzi;)):] wazne ze jest ql ps. w takich butach to musza strasznie nogi bolec;)
kurt_hectic Napisano 29 Maj 2006 Napisano 29 Maj 2006 fajny,...moze za malo jest symulacji swiatla... a na przyszlosc mala inspiracja:]
Matys Napisano 30 Maj 2006 Autor Napisano 30 Maj 2006 lol kurt_hectic swietne refki wielkie dzieki napewno sie przydadza w nastepnych projektach pozdrawiam. Matti- dzieki i powodzenia z glowa, mysle ze masz silne podstawy i duze umiejetnosci w 3d, wiec pozostaje tylko pracowac i udowodnic sobie ze jest nie inaczej.
Death Metal Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 Fajny ten krasnal. Mi nawet przypomina krasnoluda, najbardziej podoba mi się muskulatura, nie do końca podobają mi się włosy. Jak się chwile pozachwycałem musklaturą to zobaczyłem że nogi wypadają przy tym dośc blado, jedyne co wnosi jakieś urozmaicenie to buty, może daj dziwniejsze spodnie jakieś. Co do samych butów to są dość ciekawe, tylko ta drewniana podeszwa jest nowiutka ( 0 zadrapań, uszkodzeń ) jakby prosto od szewca/stolarza, co IMHO strasznie się kłóci z popękaną skórą na holewach. Generalnie pracka mi się podoba. Czekam niecierpliwie na koniec.
Matti Napisano 1 Czerwiec 2006 Napisano 1 Czerwiec 2006 swietne:) i nie mowie tego dlatego bo zeby ci sie odwdzieczyc za to co napisales:*(podbudowales mnie ;)) ale bardzo mi sie podoba. palnujesz jakas scenke do tego robic czy tylko sam model?? pozdro
Grimor Napisano 1 Czerwiec 2006 Napisano 1 Czerwiec 2006 Zacny ten krasnolud ale anatomia to nie krasnoluda. Krasnoludy to zazwyczaj niskie tegie istoty. Maja duży brzuch (od picia piwa :P ) i krotkie tegie nogi.
Matys Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Napisano 1 Czerwiec 2006 pierwszy nie wiem ale 2 z wiedzmina a 3 z wowa
overdrive Napisano 1 Czerwiec 2006 Napisano 1 Czerwiec 2006 Bardzo mi się podoba postać, szczególnie mięśnie (detale) i ciuchy. Tylko nie wiem czy mi sie zdaję ale coś wychodzi niebieskiego przez lewą rękę, ale może tak ma być. Dla mnie jest cool i tylko mówi mi o tym że mam jeszcze dużo do nauki. pozdro
Matys Napisano 11 Czerwiec 2006 Autor Napisano 11 Czerwiec 2006 czasu jak na lekarstwo :/ glatego niewiele sie tu ostatnio dzieje. troszke sobie testuje z tlem. efekt jak widac.
XaoC Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 Widac koles byl u fryzjera?:) heh Fajnie by bylo dac w tle jakis wodospad:P Taka mala sugestia, od ciebie zalezy jaka bedzie scenka
Matys Napisano 11 Czerwiec 2006 Autor Napisano 11 Czerwiec 2006 a tak w totalnym tle bedzie matpaiting mojego wykonania :O hahhaha bedzie ciekawie :D i moze nawet smiesznie.
vv3k70r Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 GRIMOR-VETO, krasnoludy maja brzuch po to zeby magazynowac w nim odwage saczona z kolejnych dzbanow, a nie od picia piwa, z pewnoscia jestes nedznym, goblinskim trolem rozpuszczajacym takie wiesci, elfy Ci placa? Prosze nei sluchac falszywych plotek rozpuszczanych przez tego obrazoburce na temat najzacniejszej i jedynej rasy rozumenj :) takie rasistowskei teksty powinny byc natychmiast usuwane :) ten tuaj to czlowiek, bardzo fajnie zrobiony wojownik, wyglada dobrze, gdzies tu chyba za kadrem czaji sie smok...
maczuga Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 Po co mu 2 toporki? w dodatku jeden nieoteksturowany... i niezbyt dobrze wygląda z tym tłem, tak jakoś się od niego odcina. i zrób mu mięsień piwny :P
Rekomendowane odpowiedzi